Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad trea i barnvänligt område

I Tinnerbäcks Brunn bor du i ett levande område med gröna naturytor runt om. Ditt nya hem har rum för vila och återhämtning – både i lägenheten och i husets gemensamma relax.

Här bor du i en välplanerad trea med praktiska lösningar för en enklare vardag. Med tvättstuga i badrummet slipper du springa i omgångar till tvättstugan och genom en öppen planlösning kan du ha koll på spisen från soffan. Ditt nya hem har ett extra sovrum som kan bli ett barnrum eller hemmakontor samt en egen balkong för vilsamma stunder.

Hall

Hemmet börjar med en hall där klinkergolv, garderob och hängare för kläder gör vardagen praktisk. Där hallen tar slut tar en öppen passage mellan hemmets alla rum vid. Passagen når hela vägen bort till balkongdörren.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum utgör hemmets centrum. Här finns ytor för sociala tillfällen, vilsamma stunder och vardagsstök. Köket ger dig ett separat rum för veckans alla middagar och en plats att gömma undan diskberget. Genom de två rymliga öppningarna får rummet en öppen och luftig känsla. Medan maten står och puttrar på spisen kan du slå dig ner i soffan i vardagsrummet utan att förlora uppsikt över köket.

Badrum

Med en ny tvättmaskin och torktumlare slipper du springa till tvättstugan hela tiden. Här har du båda maskinerna samlade under en praktisk bänkskiva där du kan sortera tvätten direkt. Längs med motsatt vägg i badrummet har du resten av badrumsinredningen – ett tvättställ med förvaring, WC och hörndusch.

Sovrum 1

I anslutning till hallen ligger lägenhetens ena sovrum. Här finns plats för förvaring bakom dörren och ljusinsläpp från ett fönster. Rummet har en bra bas med elegant ekparkett och ljusa väggar, och fungerar lika bra som ett gästrum som ett hemmakontor.

Sovrum 2

Tretton kvadratmeter för vila och återhämtning. Bakom dörren sträcker sig en skjutdörrsgarderob längs med hela väggen och i andra änden av rummet sipprar ljusstrålarna in genom fönstret på morgonen.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya utomhusoas på elva kvadratmeter i söderläge. Ytan är fullt möblerbar och här har du möjlighet att forma balkongen till din nya favoritplats. Njut av den gröna utsikten eller pyssla om balkongodlingen.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap