Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1104, 3 Rum, 68 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Välplanerad trea i barnvänligt område

I Tinnerbäcks Brunn bor du i ett levande område med gröna naturytor runt om. Ditt nya hem har rum för vila och återhämtning – både i lägenheten och i husets gemensamma relax.

Här bor du i en välplanerad trea med praktiska lösningar för en enklare vardag. Med tvättstuga i badrummet slipper du springa i omgångar till tvättstugan och genom en öppen planlösning kan du ha koll på spisen från soffan. Ditt nya hem har ett extra sovrum som kan bli ett barnrum eller hemmakontor samt en egen balkong för vilsamma stunder.

Hall

Hemmet börjar med en hall där klinkergolv, garderob och hängare för kläder gör vardagen praktisk. Där hallen tar slut tar en öppen passage mellan hemmets alla rum vid. Passagen når hela vägen bort till balkongdörren.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum utgör hemmets centrum. Här finns ytor för sociala tillfällen, vilsamma stunder och vardagsstök. Köket ger dig ett separat rum för veckans alla middagar och en plats att gömma undan diskberget. Genom de två rymliga öppningarna får rummet en öppen och luftig känsla. Medan maten står och puttrar på spisen kan du slå dig ner i soffan i vardagsrummet utan att förlora uppsikt över köket.

Badrum

Med en ny tvättmaskin och torktumlare slipper du springa till tvättstugan hela tiden. Här har du båda maskinerna samlade under en praktisk bänkskiva där du kan sortera tvätten direkt. Längs med motsatt vägg i badrummet har du resten av badrumsinredningen – ett tvättställ med förvaring, WC och hörndusch.

Sovrum 1

I anslutning till hallen ligger lägenhetens ena sovrum. Här finns plats för förvaring bakom dörren och ljusinsläpp från ett fönster. Rummet har en bra bas med elegant ekparkett och ljusa väggar, och fungerar lika bra som ett gästrum som ett hemmakontor.

Sovrum 2

Tretton kvadratmeter för vila och återhämtning. Bakom dörren sträcker sig en skjutdörrsgarderob längs med hela väggen och i andra änden av rummet sipprar ljusstrålarna in genom fönstret på morgonen.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya utomhusoas på elva kvadratmeter i söderläge. Ytan är fullt möblerbar och här har du möjlighet att forma balkongen till din nya favoritplats. Njut av den gröna utsikten eller pyssla om balkongodlingen.

Hemfakta

Bostad
B1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
33 750 kr
Pris
2 295 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap