Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart trea med balkong i söderläge

Här kan du laga mat i köket och umgås med dina gäster på samma gång. Din nya lägenhet är smart planerad och med ett andra sovrum har du möjlighet att skapa ett hemmakontor eller barnrum.

Från din balkong i söderläge kan du se den gemensamma relaxen som finns på innergården. I Tinnerbäcks Brunn har du fina miljöer utanför dörren och naturen runt om. Här bor du i ett lugnt och populärt område med närhet till stadsliv.

Hall

Med platsbyggd garderob och kapphylla har du plats att hänga undan både dina egna och gästers ytterkläder. Hallen har dessutom ett slittåligt klinkergolv och härifrån når du smidigt ditt badrum och vardagsrum.

Kök och vardagsrum

Ditt vardagsrum och kök är smart planerade med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Öppningen från köket till vardagsrummet gör att du kan stå och laga mat samtidigt som du är delaktig i konversationen som pågår i vardagsrummet. Ditt klimatsmarta kök har energisnåla vitvaror samt en kyl och frys i full storlek.

Balkong

Din balkong ligger i söderläge och nås från vardagsrummet. Härifrån kan du se vad som pågår på innegården samtidigt som du pysslar om balkongväxterna.

Sovrum 1

Med en generös platsbyggd skjutdörrsgarderob och ett linneskåp har du bra förvaring i ditt sovrum som gör det enklare att hålla ordning Här vaknar du till fint ljusinsläpp med utsikt mot innergården.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ligger i anslutning till köket. Ett perfekt rum som går att förändra utifrån behov och kan fungera både som hemmakontor, gästrum eller barnrum. Här inne finns ett linneskåp som blir en perfekt plats att förvara lakan och handdukar på.

Badrum

I anslutning till hallen ligger ditt helkaklade badrum där du även har möjlighet att ta hand om din tvätt. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare blir din vardag enklare. I badrummet finns dessutom plats för handdukstork bredvid hörnduschen.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap