Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1101, 4 Rum, 82 m²

Solig gavelfyra nära city

På gångavstånd från Linköpings innerstad hittar du denna stora fyra med öppen planlösning. Här finns två badrum med dusch och en härlig balkong i söderläge.

Tinnerbäcks Brunn har nära till allt. Förskolor och skolor från förskoleklass upp till nian finns i området. Här finns också många mötesplatser som den gemensamma innergården och dess gårdshus  som rymmer en relax med bastu och dusch. Naturen är ständigt närvarande i området. Alltifrån innergårdens lummighet till de naturområden som finns runt knuten

Hall och badrum

I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob som rymmer hela familjens ytterkläder. Klinkergolvet är perfekt för leriga stövlar efter en stunds utelek. På ömse sidor om hallen ligger badrummen placerade. Båda är helkaklade och inredda i stilrena material. I det större badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för den som vill kunna tvätta när den vill utan att behöva boka tid.

Sovrum 1

Tar du till vänster efter hallen kommer du snart in i hemmets största sovrum. En dubbelsäng får plats utan att rummet känns trångt. Den stora skjutdörrsgarderoben rymmer kläder för både vardag och fest. I linneskåpet finns plats för ytterligare förvaring.

Sovrum 2

Det näst största sovrummet om tio kvadratmeter har fönster mot både norr och öster. En enkelsäng får enkelt plats och gott om förvaring finns i linneskåpet.

Sovrum 3

I sovrum nummer tre vaknar du till soluppgången. Rummet kan användas till sovrum eller hemmakontor, allt efter behov. Även här finns ett linneskåp för förvaring av kläder, lakan eller vad du än önskar.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök i öppen planlösning finns i den södra delen av hemmet. Med ljusinsläpp från två håll är detta ett ljust och öppet utrymme. Vardagsrummet är lättmöblerat och i köksdelen får utan problem en köksmöbel plats. Det L-formade köket är som gjort för matlagning. Fullstor kyl och frys rymmer mat för hela veckan utan problem. Genom fönstret vid köksbänken har du fin utsikt samtidigt som du hackar lök.

Balkong

På balkongen om sju kvadratmeter kan du njuta av sol från öster till söder. Här inreder du din egen lilla oas med hjälp av växter, möbler och accessoarer.

Hemfakta

Bostad
B1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
4
Storlek
82 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap