Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1101, 4 Rum, 82 m²

Beskrivning

Solig gavelfyra nära city

På gångavstånd från Linköpings innerstad hittar du denna stora fyra med öppen planlösning. Här finns två badrum med dusch och en härlig balkong i söderläge.

Tinnerbäcks Brunn har nära till allt. Förskolor och skolor från förskoleklass upp till nian finns i området. Här finns också många mötesplatser som den gemensamma innergården och dess gårdshus  som rymmer en relax med bastu och dusch. Naturen är ständigt närvarande i området. Alltifrån innergårdens lummighet till de naturområden som finns runt knuten

Hall och badrum

I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob som rymmer hela familjens ytterkläder. Klinkergolvet är perfekt för leriga stövlar efter en stunds utelek. På ömse sidor om hallen ligger badrummen placerade. Båda är helkaklade och inredda i stilrena material. I det större badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för den som vill kunna tvätta när den vill utan att behöva boka tid.

Sovrum 1

Tar du till vänster efter hallen kommer du snart in i hemmets största sovrum. En dubbelsäng får plats utan att rummet känns trångt. Den stora skjutdörrsgarderoben rymmer kläder för både vardag och fest. I linneskåpet finns plats för ytterligare förvaring.

Sovrum 2

Det näst största sovrummet om tio kvadratmeter har fönster mot både norr och öster. En enkelsäng får enkelt plats och gott om förvaring finns i linneskåpet.

Sovrum 3

I sovrum nummer tre vaknar du till soluppgången. Rummet kan användas till sovrum eller hemmakontor, allt efter behov. Även här finns ett linneskåp för förvaring av kläder, lakan eller vad du än önskar.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök i öppen planlösning finns i den södra delen av hemmet. Med ljusinsläpp från två håll är detta ett ljust och öppet utrymme. Vardagsrummet är lättmöblerat och i köksdelen får utan problem en köksmöbel plats. Det L-formade köket är som gjort för matlagning. Fullstor kyl och frys rymmer mat för hela veckan utan problem. Genom fönstret vid köksbänken har du fin utsikt samtidigt som du hackar lök.

Balkong

På balkongen om sju kvadratmeter kan du njuta av sol från öster till söder. Här inreder du din egen lilla oas med hjälp av växter, möbler och accessoarer.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap