Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1501, 4 Rum, 99 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Öppen fyra nära city och naturen

Här välkomnas du av ljuset som flödar in från två väderstreck när du stiger in i hallen på femte våningen. I denna rymliga fyra finns två badrum med dusch och en balkong mot väster.

Det spelar ingen roll om du är citymänniska eller naturälskare. I Tinnerbäcks Brunn är det nära till allt. Stadens utbud av restauranger, bio och andra nöjen är bara en kort cykeltur bort. Och  till Tinnerö Eklandskap med dess vandringsstråk är det bara en kort promenad.

Balkong

Balkongen ger dig ett extra rum under de varmare årstiderna. Västerläget ger eftermiddagssol att njuta av i slutet av dagen. Med sina sju kvadrat finns här gott om plats för att inreda din egen plats i solen. Läget är idealiskt för växter och här trivs de flesta. Blanda sommarblommor och perenner med kryddväxter och smultron.

Kök och vardagsrum

I det L-formade köket är det ett nöje att laga mat. Ugn och mikro är placerade i en bekväm arbetshöjd och mellan ho och häll finns en väl tilltagen arbetsyta. Diskmaskin underlättar när man är många liksom fullstor kyl och frys. Samtliga vitvaror är energisnåla med hänsyn till både miljö och plånbok. Från köket har du kontakt med både matplats och vardagsrum. Perfekt när du har gäster. Vardagsrummet är väl tilltaget och den ultimata platsen för socialt umgänge. Den öppna planlösningen gör att utrymmet känns både ljust och luftigt.

Badrum

I detta hem finns två helkaklade badrum med dusch. Rummen är inredda i stilrena material som fungerar över tid. Tvättfat, toalett och dusch är placerade längs med den ena väggen. Längs väggen mitt emot i det större badrummet finns din egen tvättstuga. Tvättmaskin, torktumlare och en bänk att vika tvätten vid. Här finns allt du behöver för att sköta tvätten på ett smidigt sätt.

Sovrum 1

Med utsikt över balkong och innergård är detta ett riktigt trivsamt rum med gott om ljusinsläpp. På 12 kvadratmeter finns stora möjligheter att inreda detta till ett drömsovrum för någon i familjen.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 ligger vägg i vägg med varandra. Båda rummen har garderober placerade i en nisch vilket gör att det inte skapas några döytor. Fönster mot norr ger svalka under varma sommarnätter. Den traditionella ekparketten och de ljusa målade väggarna utgör en perfekt bas till dina möbler.

Hall

Leriga gummistövlar och blöta overaller är inget problem i denna hall. Klinkergolvet tål det mesta i den vägen. Till vänster om ingången finns en hatthylla och under finns plats för skoförvaring. Längre in finns både garderob och städskåp så här saknas inte förvaringsutrymmen. Mitt emot finns en vägg där du kan sätta upp krokar för barnens ryggsäckar och jackor.

Hemfakta

Bostad
A1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
4
Storlek
99 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap