Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen fyra nära city och naturen

Här välkomnas du av ljuset som flödar in från två väderstreck när du stiger in i hallen på femte våningen. I denna rymliga fyra finns två badrum med dusch och en balkong mot väster.

Det spelar ingen roll om du är citymänniska eller naturälskare. I Tinnerbäcks Brunn är det nära till allt. Stadens utbud av restauranger, bio och andra nöjen är bara en kort cykeltur bort. Och  till Tinnerö Eklandskap med dess vandringsstråk är det bara en kort promenad.

Balkong

Balkongen ger dig ett extra rum under de varmare årstiderna. Västerläget ger eftermiddagssol att njuta av i slutet av dagen. Med sina sju kvadrat finns här gott om plats för att inreda din egen plats i solen. Läget är idealiskt för växter och här trivs de flesta. Blanda sommarblommor och perenner med kryddväxter och smultron.

Kök och vardagsrum

I det L-formade köket är det ett nöje att laga mat. Ugn och mikro är placerade i en bekväm arbetshöjd och mellan ho och häll finns en väl tilltagen arbetsyta. Diskmaskin underlättar när man är många liksom fullstor kyl och frys. Samtliga vitvaror är energisnåla med hänsyn till både miljö och plånbok. Från köket har du kontakt med både matplats och vardagsrum. Perfekt när du har gäster. Vardagsrummet är väl tilltaget och den ultimata platsen för socialt umgänge. Den öppna planlösningen gör att utrymmet känns både ljust och luftigt.

Badrum

I detta hem finns två helkaklade badrum med dusch. Rummen är inredda i stilrena material som fungerar över tid. Tvättfat, toalett och dusch är placerade längs med den ena väggen. Längs väggen mitt emot i det större badrummet finns din egen tvättstuga. Tvättmaskin, torktumlare och en bänk att vika tvätten vid. Här finns allt du behöver för att sköta tvätten på ett smidigt sätt.

Sovrum 1

Med utsikt över balkong och innergård är detta ett riktigt trivsamt rum med gott om ljusinsläpp. På 12 kvadratmeter finns stora möjligheter att inreda detta till ett drömsovrum för någon i familjen.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 ligger vägg i vägg med varandra. Båda rummen har garderober placerade i en nisch vilket gör att det inte skapas några döytor. Fönster mot norr ger svalka under varma sommarnätter. Den traditionella ekparketten och de ljusa målade väggarna utgör en perfekt bas till dina möbler.

Hall

Leriga gummistövlar och blöta overaller är inget problem i denna hall. Klinkergolvet tål det mesta i den vägen. Till vänster om ingången finns en hatthylla och under finns plats för skoförvaring. Längre in finns både garderob och städskåp så här saknas inte förvaringsutrymmen. Mitt emot finns en vägg där du kan sätta upp krokar för barnens ryggsäckar och jackor.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap