Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1402, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Trea med öppen planlösning och balkong i söderläge

På fjärde våningen hittar du denna trea med ljusinsläpp från två väderstreck. När du stiger in i hallen möts du av härligt ljusinsläpp och ett klinkerbeklätt golv som är tåligt för väta och smuts.

Oavsett om föredrar citypuls eller helst njuter av en tur i naturen så är Tinnerbäcks Brunn platsen för dig. Här bor du på gångavstånd från både centrala Linköping och naturområden. Gillar du att träna behöver du bara sticka näsan utanför dörren för att möjligheterna ska vara oändliga. Här finns gym, parkourpark och grönområden för sköna löprundor bara ett stenkast bort.

Sovrum 2

Du vaknar upp till doften av nybryggt kaffe. Den sköna dubbelsängen gör att du överväger att snooza en stund till men doften av kaffe lockar mer. Bakom skjutdörrarna i den stora garderoben hänger morgonrocken. På bara fötter tassar du över den mjuka ekparketten mot målet.

Vardagsrum och balkong

För att komma till köket passerar du vardagsrummet. Genom fönstret som vetter ut mot den rymliga balkongen i söderläge flödar ljuset in i rummet. Om somrarna känns det om möjligt ännu ljusare och luftigare då balkongen blir som en förlängning av rummet. Perfekt för sköna sommarkvällar i sällskap av en bok eller familj och vänner.

Kök

På köksbänken står kaffet och väntar på dig. Du häller upp dagens första kopp och sätter dig vid köksbordet för att planera dagen. Tack vare de energisnåla vitvarorna störs inte tystnaden av något onödigt buller. Du kan istället, i lugn och ro, njuta av det svarta guldet och fågelkvittret.

Badrum

När frukosten är avklarad styr du stegen mot det helkaklade badrummet. Efter en varm dusch bakom duschdörrarna i glas slänger du in en tvätt i tvättmaskinen. Så skönt det är att slippa leta tvättider i en gemensam tvättstuga och tack vare torktumlaren slipper du hänga tvätt på tork över hela hemmet.

Sovrum 1

I det mindre av de två sovrummen har du inrett ditt hemmakontor. Här finns gott om plats för förvaring och ett skrivbord.

Hemfakta

Bostad
A1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
36 029 kr
Pris
2 450 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap