Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med öppen planlösning och balkong i söderläge

På fjärde våningen hittar du denna trea med ljusinsläpp från två väderstreck. När du stiger in i hallen möts du av härligt ljusinsläpp och ett klinkerbeklätt golv som är tåligt för väta och smuts.

Oavsett om föredrar citypuls eller helst njuter av en tur i naturen så är Tinnerbäcks Brunn platsen för dig. Här bor du på gångavstånd från både centrala Linköping och naturområden. Gillar du att träna behöver du bara sticka näsan utanför dörren för att möjligheterna ska vara oändliga. Här finns gym, parkourpark och grönområden för sköna löprundor bara ett stenkast bort.

Sovrum 2

Du vaknar upp till doften av nybryggt kaffe. Den sköna dubbelsängen gör att du överväger att snooza en stund till men doften av kaffe lockar mer. Bakom skjutdörrarna i den stora garderoben hänger morgonrocken. På bara fötter tassar du över den mjuka ekparketten mot målet.

Vardagsrum och balkong

För att komma till köket passerar du vardagsrummet. Genom fönstret som vetter ut mot den rymliga balkongen i söderläge flödar ljuset in i rummet. Om somrarna känns det om möjligt ännu ljusare och luftigare då balkongen blir som en förlängning av rummet. Perfekt för sköna sommarkvällar i sällskap av en bok eller familj och vänner.

Kök

På köksbänken står kaffet och väntar på dig. Du häller upp dagens första kopp och sätter dig vid köksbordet för att planera dagen. Tack vare de energisnåla vitvarorna störs inte tystnaden av något onödigt buller. Du kan istället, i lugn och ro, njuta av det svarta guldet och fågelkvittret.

Badrum

När frukosten är avklarad styr du stegen mot det helkaklade badrummet. Efter en varm dusch bakom duschdörrarna i glas slänger du in en tvätt i tvättmaskinen. Så skönt det är att slippa leta tvättider i en gemensam tvättstuga och tack vare torktumlaren slipper du hänga tvätt på tork över hela hemmet.

Sovrum 1

I det mindre av de två sovrummen har du inrett ditt hemmakontor. Här finns gott om plats för förvaring och ett skrivbord.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap