Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra med närhet till förskolor och skolor

Tre trappor upp hittar du denna ljusa hörnbostad. Här får du tre sovrum, två badrum, balkong i västerläge och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

I Tinnerbäcks Brunn finns förskolor och skolor in på knuten. Här har barnen kort skolväg från förskoleklass och upp till nian. I detta grannskap har du närhet till det mesta. Både citypuls och naturupplevelser ligger inom gång- och cykelavstånd.

Hall

Ljuset från vardagsrumsfönstret välkomnar dig när du stiger in i hallen. Innanför dörren är golvet av klinker, ett tåligt material som är lätt att hålla rent. Förvaring finns i form av hatthylla och garderob men det finns även möjlighet att sätta upp egna krokar på den motstående väggen.

Badrum

Två helkaklade badrum finns i detta hem. Ett tips är att låt barnen få det ena så tar ni vuxna det andra. Är ni bara två i familjen får ni varsitt. Helkaklade väggar och klinkergolv gör dessa utrymmen lättstädade. Hörnduschen gör att ytan används effektivt och ger en luftig känsla. Det större badrummet utgör två funktioner i en. Här finns tvättmöjlighet med både tvättmaskin och torktumlare. Nu slipper du problemet med att hitta tvättider som passar. Du tvättar helt enkelt när du själv vill.

Sovrum 1

Detta kvadratiska rum är lätt att möblera. Vill du använda det som sovrum finns det flera olika möbleringsalternativ. Här finns plats för både säng och skrivbord. Det stora fönstret med utsikt över balkongen ger gott om dagsljus.

Sovrum 2

I en nisch nära fönstret finns garderob och linneskåp till förvaring av kläder och dylikt. Då rummet ligger vägg i vägg med hemmets största sovrum lämpar det sig väl för en yngre familjemedlem. Men det kan förstås även inredas till kontor, gästrum eller tonårsrum.

Sovrum 3

Det största sovrummet har fönster mot norr. I den stora skjutdörrsgarderoben trängs dina vardagskläder med feststassen. Ekparketten och de ljusa målade väggarna är genomgående i hela hemmet och utgör en neutral bas som ger dig möjlighet att skapa ett hem i din egen stil.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök ligger i det nordvästra hörnet av bostaden. Planlösningen är öppen och den gemensamma ytan är hela 35 kvadratmeter stor. Ljuset strömmar in från två väderstreck och takhöjden om 2,5 meter bidrar till en känsla av rymd. Köksytan är formad som ett L och har energisnåla vitvaror. Fullstor kyl och frys gör att det räcker med att storhandla en gång i veckan eller kanske till och med varannan. Ugn och mikro är ergonomiskt placerade i ett högskåp.

Balkong

På din balkong har du alla möjligheter att skapa din egen fristad högt ovanför marknivån. Västerläget är perfekt. Här trivs och frodas både perenner, sommarblommor och kryddväxter. Lägg till lite textilier och belysning så har du här ett utmärkt extrarum för ljumma sommarkvällar.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap