Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1301, 4 Rum, 99 m²

2 planerade visningar

Fyra med närhet till förskolor och skolor

Tre trappor upp hittar du denna ljusa hörnbostad. Här får du tre sovrum, två badrum, balkong i västerläge och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

I Tinnerbäcks Brunn finns förskolor och skolor in på knuten. Här har barnen kort skolväg från förskoleklass och upp till nian. I detta grannskap har du närhet till det mesta. Både citypuls och naturupplevelser ligger inom gång- och cykelavstånd.

Hall

Ljuset från vardagsrumsfönstret välkomnar dig när du stiger in i hallen. Innanför dörren är golvet av klinker, ett tåligt material som är lätt att hålla rent. Förvaring finns i form av hatthylla och garderob men det finns även möjlighet att sätta upp egna krokar på den motstående väggen.

Badrum

Två helkaklade badrum finns i detta hem. Ett tips är att låt barnen få det ena så tar ni vuxna det andra. Är ni bara två i familjen får ni varsitt. Helkaklade väggar och klinkergolv gör dessa utrymmen lättstädade. Hörnduschen gör att ytan används effektivt och ger en luftig känsla. Det större badrummet utgör två funktioner i en. Här finns tvättmöjlighet med både tvättmaskin och torktumlare. Nu slipper du problemet med att hitta tvättider som passar. Du tvättar helt enkelt när du själv vill.

Sovrum 1

Detta kvadratiska rum är lätt att möblera. Vill du använda det som sovrum finns det flera olika möbleringsalternativ. Här finns plats för både säng och skrivbord. Det stora fönstret med utsikt över balkongen ger gott om dagsljus.

Sovrum 2

I en nisch nära fönstret finns garderob och linneskåp till förvaring av kläder och dylikt. Då rummet ligger vägg i vägg med hemmets största sovrum lämpar det sig väl för en yngre familjemedlem. Men det kan förstås även inredas till kontor, gästrum eller tonårsrum.

Sovrum 3

Det största sovrummet har fönster mot norr. I den stora skjutdörrsgarderoben trängs dina vardagskläder med feststassen. Ekparketten och de ljusa målade väggarna är genomgående i hela hemmet och utgör en neutral bas som ger dig möjlighet att skapa ett hem i din egen stil.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök ligger i det nordvästra hörnet av bostaden. Planlösningen är öppen och den gemensamma ytan är hela 35 kvadratmeter stor. Ljuset strömmar in från två väderstreck och takhöjden om 2,5 meter bidrar till en känsla av rymd. Köksytan är formad som ett L och har energisnåla vitvaror. Fullstor kyl och frys gör att det räcker med att storhandla en gång i veckan eller kanske till och med varannan. Ugn och mikro är ergonomiskt placerade i ett högskåp.

Balkong

På din balkong har du alla möjligheter att skapa din egen fristad högt ovanför marknivån. Västerläget är perfekt. Här trivs och frodas både perenner, sommarblommor och kryddväxter. Lägg till lite textilier och belysning så har du här ett utmärkt extrarum för ljumma sommarkvällar.

Hemfakta

Bostad
A1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
4
Storlek
99 m²
Månadsavgift
4 980 kr
Pris per m²
35 303 kr
Pris
3 495 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap