Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1202, 3 Rum, 68 m²

Svanenmärkt trea intill grönskande natur

Din nya svanenmärkta lägenhet präglas av miljömedveten hållbarhet och praktiska detaljer som gör vardagen enkel. Här bor du i en ljus och luftig trea med ett extra sovrum och balkong i söderläge.

I ditt nya hem i Tinnerbäcks Brunn[CAN1]  blir det enkelt att leva hållbart med energieffektiva vitvaror och resurssnål blandare i diskhon. Från den rymliga balkongen på elva kvadratmeter kan du njuta av kvällssolen och se ut mot husets innergård. Vill du spendera dagen i grönskande natur är det bara att kliva utanför dörren till områdets fina parkområden.

Hall

När du kliver in i lägenheten kan du se hela vägen ut på balkongen. Den inledande hallen förlängs nämligen av en hallgång som förenar hemmets olika rum. Häng av dig på klädstången till höger och ta dig enkelt vidare till resten av lägenheten via ekparketten.

Badrum

Det moderna och helkaklade rummet är lätt att nå från hemmets alla delar och fungerar både som badrum och tvättstuga. Här inne har du givna ytor för att gömma undan badrumsprodukter på, vika tvätt eller ladda eltandborsten. Under handfatet finns praktisk förvaring och över tvättmaskinen har du en användbar bänkskiva.

Kök och vardagsrum

Längs med väggen i köket sträcker sig en bänkskiva med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns en härlig yta att laga mat på och bakom dig har du en separat kyl och frys med plats för veckans alla matlådor. Det öppna vardagsrummet bredvid köket rymmer en soffgrupp med plats för dina nära och kära. Vardagsrummets breda fönster ger ljus åt hela lägenheten och härlig utsikt förbi balkongen.

Balkong

På balkongen i söderläge kan du suga i dig dagens sista solstrålar. De rymliga elva kvadratmeterna är fullt möblerbara och med närheten till vardagsrummet blir det enkelt att flytta ut soffhänget.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen har en stilren bas med ekparkett och ljust målade väggar samt fint ljusinsläpp från fönstren. I det större sovrummet har du bra förvaring och rymlig yta för sovrummets viktigaste möbel. Förutom en dubbelsäng finns plats för nattduksbord och annan inredning. Även det mindre sovrummet har förvaring och passar lika bra till barnrum som till hobbyrum.

Hemfakta

Bostad
A1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap