Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Svanenmärkt trea intill grönskande natur

Din nya svanenmärkta lägenhet präglas av miljömedveten hållbarhet och praktiska detaljer som gör vardagen enkel. Här bor du i en ljus och luftig trea med ett extra sovrum och balkong i söderläge.

I ditt nya hem i Tinnerbäcks Brunn[CAN1]  blir det enkelt att leva hållbart med energieffektiva vitvaror och resurssnål blandare i diskhon. Från den rymliga balkongen på elva kvadratmeter kan du njuta av kvällssolen och se ut mot husets innergård. Vill du spendera dagen i grönskande natur är det bara att kliva utanför dörren till områdets fina parkområden.

Hall

När du kliver in i lägenheten kan du se hela vägen ut på balkongen. Den inledande hallen förlängs nämligen av en hallgång som förenar hemmets olika rum. Häng av dig på klädstången till höger och ta dig enkelt vidare till resten av lägenheten via ekparketten.

Badrum

Det moderna och helkaklade rummet är lätt att nå från hemmets alla delar och fungerar både som badrum och tvättstuga. Här inne har du givna ytor för att gömma undan badrumsprodukter på, vika tvätt eller ladda eltandborsten. Under handfatet finns praktisk förvaring och över tvättmaskinen har du en användbar bänkskiva.

Kök och vardagsrum

Längs med väggen i köket sträcker sig en bänkskiva med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns en härlig yta att laga mat på och bakom dig har du en separat kyl och frys med plats för veckans alla matlådor. Det öppna vardagsrummet bredvid köket rymmer en soffgrupp med plats för dina nära och kära. Vardagsrummets breda fönster ger ljus åt hela lägenheten och härlig utsikt förbi balkongen.

Balkong

På balkongen i söderläge kan du suga i dig dagens sista solstrålar. De rymliga elva kvadratmeterna är fullt möblerbara och med närheten till vardagsrummet blir det enkelt att flytta ut soffhänget.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen har en stilren bas med ekparkett och ljust målade väggar samt fint ljusinsläpp från fönstren. I det större sovrummet har du bra förvaring och rymlig yta för sovrummets viktigaste möbel. Förutom en dubbelsäng finns plats för nattduksbord och annan inredning. Även det mindre sovrummet har förvaring och passar lika bra till barnrum som till hobbyrum.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap