Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1103, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

Natur runt hörnet och cykelavstånd till city

Oavsett om du cyklat hem från stan eller varit ute i grönområdet i närheten så är din nya välplanerade trea platsen att landa på. Kryp upp i hörnsoffan eller se ut över grannskapet från balkongen.

I Tinnerbäcks Brunn bor du i en Svanenmärkt lägenhet där miljösmarta och praktiska lösningar står i fokus. Din lägenhet har fina ytor att umgås på och lättmöblerade rum. För att ge vardagen det lilla extra så har huset även en relax på innergården där du kan njuta av en bastu efter en dag ute.

Hall

I din hall kan du hänga av jackan på klädhängaren till vänster och ställa av dig skorna på det tåliga klinkergolvet. På andra sidan hallen har du praktisk förvaring och framför dig breder ekparketten ut sig över resten av lägenheten.

Badrum

Med ingång från hallen har du ett rymligt och helkaklat badrum. Här agerar ena delen av rummet tvättstuga och den andra delen badrum. Det smala fönstret ger ett härligt ljusinsläpp hela vägen in till hallen.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är ditt hems knytpunkt där du kan varva ner i slutet av dagen. Med en lättmöblerad yta finns både plats för en soffgrupp och bokhylla. Du har ett separat rum för att laga mat och avnjuta middagen. I både vardagsrummet och köket har du ett fint ljusinsläpp från två väderstreck genom de stora fönsterna. Ditt kök är utrustat med energisnåla vitvaror och kyl och frys i full storlek.

Balkong

Från vardagsrummet kan du öppna upp till din långa balkong. På elva trivsamma kvadratmeter kan du njuta av härliga sommarstunder eller pyssla om tomatplantorna som trivs utmärkt i söderläge.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen har fint ljusinsläpp från fönster och bra med förvaring. Det mindre sovrummet på nio kvadratmeter har ett stort fönster längs med ena kortsidan vilket ger en luftig och öppen känsla. I ditt större sovrummet vaknar du med utsikt mot innegården och har förvaring längs med ena kortväggen.

Hemfakta

Bostad
A1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap