Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor uteplats med trädgårdskänsla

Ditt hem i Tinnerbäcks Brunn präglas av öppna ytor både ute och inne. Den stora uteplatsen på nitton kvadratmeter kommer bli en uppskattad plats under varma sommardagar.

Din trea är smart planerad med både badrum och gästtoalett samt öppen planlösning i kök och vardagsrum. Med både balkong och uteplats känns ditt hem ännu större än de välplanerade åttio kvadratmeterna. Här bor du nära stan och med naturen som granne. Ett hem för dig som inte vill välja det ena eller det andra.

Hall

När du kommer hem kliver du in i din hall och möts av bra förvaring och ett slitstarkt golv. Under fötterna har du lättstädat klinkergolv och längs väggen till höger en hatthylla och skjutdörrsgarderob. Med en bra placering i hemmets ena hörn slipper du få in gruset i lägenheten. Hallgången in till resten av hemmet fylls av ljus från fönstret.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum ligger smidigt i anslutning till hallen och mitt emot ditt stora sovrum. På rummets ena sida sköter du din tvätt och över tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk arbetsyta för avlastning och förvaring. Längs med andra sidan hittar du ditt tvättställ, wc och dusch. Mitt emellan de två sovrummen och i närheten av köket ligger din helkaklad gästtoalett med wc och tvättställ.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar härliga ytor för både matbord och soffgrupp. Det L-formade köket ger dig bra med arbetsyta och här kan ni enkelt stå flera och laga mat utan att trängas. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror och kyl och frys i full storlek, perfekt för veckans alla matlådor. Båda rummen ljusas upp av stora fönster och med ekparkett och ljusa väggar blir rummen enkla att inreda.

Balkong

Med utgång från kök och vardagsrum blir balkongen ett fint uterum. Med närhet till köket blir det enkelt att flytta ut morgonkaffet eller duka upp lunchen ute.

Sovrum 1 och uteplats

I ditt sovrum finns en given plats för den stora sängen och platsbyggd förvaring längs med ena väggen. Det är härifrån du tar dig ut till den stora uteplatsen som vetter mot innegården. Uteplatsen blir en given plats att spendera varma sommardagar och här blir det enkelt att springa ut på gräset för lek och bus.

Sovrum 2

I anslutning till köket har du ett andra sovrum som kan bli ett barnrum. Rummet har rymliga garderober och en fin ekparkett likt resten av lägenheten. Med ljust målade väggar och fönster mot uteplatsen får rummet en härlig känsla.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap