Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1004, 3 Rum, 80 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: preliminärt från hösten 2021

Stor uteplats med trädgårdskänsla

Ditt hem i Tinnerbäcks Brunn präglas av öppna ytor både ute och inne. Den stora uteplatsen på nitton kvadratmeter kommer bli en uppskattad plats under varma sommardagar.

Din trea är smart planerad med både badrum och gästtoalett samt öppen planlösning i kök och vardagsrum. Med både balkong och uteplats känns ditt hem ännu större än de välplanerade åttio kvadratmeterna. Här bor du nära stan och med naturen som granne. Ett hem för dig som inte vill välja det ena eller det andra.

Hall

När du kommer hem kliver du in i din hall och möts av bra förvaring och ett slitstarkt golv. Under fötterna har du lättstädat klinkergolv och längs väggen till höger en hatthylla och skjutdörrsgarderob. Med en bra placering i hemmets ena hörn slipper du få in gruset i lägenheten. Hallgången in till resten av hemmet fylls av ljus från fönstret.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum ligger smidigt i anslutning till hallen och mitt emot ditt stora sovrum. På rummets ena sida sköter du din tvätt och över tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk arbetsyta för avlastning och förvaring. Längs med andra sidan hittar du ditt tvättställ, wc och dusch. Mitt emellan de två sovrummen och i närheten av köket ligger din helkaklad gästtoalett med wc och tvättställ.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar härliga ytor för både matbord och soffgrupp. Det L-formade köket ger dig bra med arbetsyta och här kan ni enkelt stå flera och laga mat utan att trängas. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror och kyl och frys i full storlek, perfekt för veckans alla matlådor. Båda rummen ljusas upp av stora fönster och med ekparkett och ljusa väggar blir rummen enkla att inreda.

Balkong

Med utgång från kök och vardagsrum blir balkongen ett fint uterum. Med närhet till köket blir det enkelt att flytta ut morgonkaffet eller duka upp lunchen ute.

Sovrum 1 och uteplats

I ditt sovrum finns en given plats för den stora sängen och platsbyggd förvaring längs med ena väggen. Det är härifrån du tar dig ut till den stora uteplatsen som vetter mot innegården. Uteplatsen blir en given plats att spendera varma sommardagar och här blir det enkelt att springa ut på gräset för lek och bus.

Sovrum 2

I anslutning till köket har du ett andra sovrum som kan bli ett barnrum. Rummet har rymliga garderober och en fin ekparkett likt resten av lägenheten. Med ljust målade väggar och fönster mot uteplatsen får rummet en härlig känsla.

Hemfakta

Bostad
A1004
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 8
Antal rum
3
Storlek
80 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap