Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Knuten i Södra Ekkällan

Läge för gemenskap

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 495 000 kr
Antal rum:
1
Storlek:
27 m²
Inflytt från:
December 2022
Visa hemmen

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Hjälp med ditt bostadsköp

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Har du inte möjlighet att komma på de datum vi har visning? Kontakta Josephine Ekhager som är mäklare för grannskapet och boka en privat visning.
Kontakta oss
Beskrivning

Läge för gemenskap

Nu växer populära och etablerade Södra Ekkällan med ännu ett grannskap. Välkommen att upptäcka gemenskapen i Knuten – där grannarna kan ses för en grillkväll på takterrassen eller en pluggdejt i tvättstugan.

Knuten ligger nära det mesta: Universitet, stan och naturen. Men med takterrass, goda grannar och en modern tvättlounge finns det knappt någon anledning att lämna grannskapet. Huset med totalt 36 stycken Svanenmärkta bostadsrätter kommer att bli väl synligt och du behöver bara säga att du bor i det korallfärgade huset på hörnet ­­– så kan ingen ta miste på vilket hus du pratar om.

Låga driftkostnader

En Svanenmärkt lägenhet bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt ger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Inflytt från december 2022

Vill du bli en av grannarna i Knuten? Vi har endast en lägenhet kvar i Knuten, en ljus etta med kök på 27 kvadratmeter högst upp i huset med vidsträckt utsikt från den generösa balkongen. Boka in dig på visning och se lägenheten på plats genom att kontakta mäklarna Josephine eller Jakob.

Bilder
Information om bolån
Området
  • Smart förvaring

    Linköping är en cykelstad – och i Knuten finns det både bra förvaring och en spolplatta till din cykel. På så vis kan du tryggt förvara cykeln och samtidigt hålla den ren. Och om du skulle få punka finns allt du behöver i grannskapets gemensamma cykelmek. Bra va?

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap