Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Linköping - Knuten
Slutsålt

Knuten i Södra Ekkällan

Läge för gemenskap

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 3
Storlek:
27 - 68 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Läge för gemenskap

Nu växer populära och etablerade Södra Ekkällan med ännu ett grannskap. Välkommen att upptäcka gemenskapen i Knuten – där grannarna kan ses för en grillkväll på takterrassen eller en pluggdejt i tvättstugan.

Knuten ligger nära det mesta: Universitet, stan och naturen. Men med takterrass, goda grannar och en modern tvättlounge finns det knappt någon anledning att lämna grannskapet. Huset med totalt 36 stycken Svanenmärkta bostadsrätter kommer att bli väl synligt och du behöver bara säga att du bor i det korallfärgade huset på hörnet ­­– så kan ingen ta miste på vilket hus du pratar om.

Låga driftkostnader

En Svanenmärkt lägenhet bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt ger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Fördelar med Knuten

Gemensam takterrass

Tvättlounge med utsikt

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

  • Smart förvaring

    Linköping är en cykelstad – och i Knuten finns det både bra förvaring och en spolplatta till din cykel. På så vis kan du tryggt förvara cykeln och samtidigt hålla den ren. Och om du skulle få punka finns allt du behöver i grannskapets gemensamma cykelmek. Bra va?

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap