Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Södra Ekkällan
Slutsålt

Knuten i Södra Ekkällan

Läge för gemenskap

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 3
Storlek:
27 - 68 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Läge för gemenskap

Välkommen att upptäcka gemenskapen i Knuten – där grannarna kan ses för en grillkväll på takterrassen eller en pluggdejt i tvättstugan.

Knuten ligger nära det mesta: Universitet, stan och naturen. Men med takterrass, goda grannar och en modern tvättlounge finns det knappt någon anledning att lämna grannskapet. Huset med totalt 36 stycken Svanenmärkta bostadsrätter är väl synligt, du behöver bara säga att du bor i det korallfärgade huset på hörnet ­­– så kan ingen ta miste på vilket hus du pratar om.

Fördelar med Knuten

  • Gemensam takterrass

  • Tvättlounge med utsikt

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.