Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Linköping - Knuten
Klart att flytta in

Knuten i Södra Ekkällan

Läge för gemenskap

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 350 000 kr
Antal rum:
1
Storlek:
27 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar
Visa hemmen

Klart för inflytt

Sista lediga lägenheten

Vill du möta vårsolen från din egen balkong? Då kan du fånga den sista lediga lägenheten i grannskapet Knuten. Bo högst upp i huset med utsikt över staden. En etta på 27 kvm med rymlig balkong.

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Fördelar med ett nyproducerat hem

Lägre ränta och driftkostnader

Visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Josephine Ekhager som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Läge för gemenskap

Nu växer populära och etablerade Södra Ekkällan med ännu ett grannskap. Välkommen att upptäcka gemenskapen i Knuten – där grannarna kan ses för en grillkväll på takterrassen eller en pluggdejt i tvättstugan.

Knuten ligger nära det mesta: Universitet, stan och naturen. Men med takterrass, goda grannar och en modern tvättlounge finns det knappt någon anledning att lämna grannskapet. Huset med totalt 36 stycken Svanenmärkta bostadsrätter kommer att bli väl synligt och du behöver bara säga att du bor i det korallfärgade huset på hörnet ­­– så kan ingen ta miste på vilket hus du pratar om.

Låga driftkostnader

En Svanenmärkt lägenhet bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt ger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Inflyttningsklart

Vill du bli en av grannarna i Knuten? Vi har endast en lägenhet kvar i Knuten, en ljus etta med kök på 27 kvadratmeter högst upp i huset med vidsträckt utsikt från den generösa balkongen. Boka in dig på visning och se lägenheten på plats genom att kontakta vår mäklare Josephine.

Bilder

Information om bolån

Området

  • Smart förvaring

    Linköping är en cykelstad – och i Knuten finns det både bra förvaring och en spolplatta till din cykel. På så vis kan du tryggt förvara cykeln och samtidigt hålla den ren. Och om du skulle få punka finns allt du behöver i grannskapets gemensamma cykelmek. Bra va?

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Bostäder

Hitta ditt nya hem

Hur många rum behöver du?

Vad mer är viktigt för dig?
0

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap