Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1201, 3 Rum, 67 m²

Yteffektiv trea med högt i tak

Här har du en ytsmart lägenhet placerad på tredje våningen i huset. Med välplanerade ytor samt två sovrum har du plats för gästerna eller så har du ett perfekt arbetsrum i hemmet.

Din nya lägenhet är strategisk placerad för att passa de flesta livsstilar. Med sina 67 kvadratmeter har du två sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med ett stort badrum där du har både tvättmaskin och torktumlare har du en smart lägenhet som passar perfekt för paret som har en aktiv livsstil och vill leva nära både naturen och staden.

Hall

Hallen välkomnar dig med en fin ekparkett samt bra med utrymme för att få undan jackor och skor, och du har även plats för en enklare hallmöbel.

Badrum

Ditt stora badrum hittar du till höger när du står i hallen. Med sin effektiva planering har du plats med både torktumlare och tvättmaskin utan att det känns trångt.

Sovrum 1

Till vänster hittar du det största sovrummet i hemmet. Med sina tolv kvadratmeter samt tre garderober har du bra plats för dubbelsängen och kan enkelt sortera dina kläder.

Sovrum 2

Till höger hittar du det lite mindre sovrummet som passar bra som arbetsrum eller som ett barnrum ifall familjen växer.

Vardagsrum och kök

Ditt nya vardagsrum och kök har en social planlösning där du får plats med ett stort matsalsbord samt soffgruppen. Placerat i centrum av lägenheten har du nära till allt och det är även här du hittar utgången till balkongen.

Balkong

En mysig balkong i norrläge. Här har du några extra kvadrat att utnyttja och göra till dina egna.

Hemfakta

Bostad
A1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer