Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1405, 1 Rum, 32 m²

Etta med västerläge högst upp i huset

Denna etta är planerad att rymma mycket med sina 32 kvadratmeter. Läget gör att du har nära till city men också till naturen.

Det stora fönstret inne i det kombinerade vardagsrummet och sovrummet ger ett härligt ljus och luftigt intryck till lägenheten. Här har du ett kök som är utrustat med allt du behöver, en matplats med utrymme för ditt matbord samt ett badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Via loftgången når du ytterdörren som leder dig in till din lägenhet. I hallen har du en garderob och plats för ditt skoställ och hatthylla.

Kök

Köket, placerat på den vänstra sidan i lägenheten, har allt du behöver för att enklare kunna laga mat framöver. Till höger hittar du ditt utrymme för matbord.

Badrum

Vidare in i lägenheten når du badrummet på höger sida. Det har helkaklade väggar och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och sovrum

Med sitt stora fönster som ger ett fint ljus till rummet, samt plats för både sängen och soffan, hittar du ditt kombinerade vardagsrum och sovrum längst in i lägenheten.

Hemfakta

Bostad
B1405
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer