Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1402, 2 Rum, 54 m²

Fin tvåa högst upp i huset

Här har du en optimal tvåa som passar paret eller singelpersonen perfekt. Den har ett rymligt vardagsrum och ett mysigt sovrum.

Med en mysig loftgång utanför ytterdörren och med en rymlig klädkammare innanför är lägenheten utrustad med alla bekvämligheter som du behöver. Här har du också ett väldigt socialt kök och vardagsrum, perfekt för personen som gillar att bjuda över sina vänner på middagar.

Hall med klädkammare

Den härlige hallen möter dig med bra förvarningsmöjligheter. Här har du både en garderob direkt innanför ytterdörren och en rymlig klädkammare där du får plats med alla dina saker.

Kök och vardagsrum

Här samsas kök och vardagsrum i en öppen planlösning, där köket blir mittpunkten och det som bryter av matplatsen från vardagsrumsdelen. Här kan du stå och laga mat och samtidigt tala med dina vänner som kan vara samlade antingen kring matbordet vid matplatsen eller i soffan i vardagsrummet.

Badrum

Badrummet, som är placerat mellan klädkammaren och sovrummet i lägenheten, är utrustat med allt du kan tänkas behöva. Här har du även tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagsbestyren lite.

Sovrum

Ditt nya och rymliga sovrum hittas längst in till vänster, via vardagsrummet, i lägenheten. Här har du tre garderober, ett städskåp, ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp och plats för en dubbelsäng.

Hemfakta

Bostad
B1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer