Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1303, 3 Rum, 67 m²

Rymlig trea med bra bekvämligheter

Denna nybyggda trea på 67 kvadratmeter lämpar sig perfekt för singelpersonen eller paret. Här har du två sovrum och ett socialt kök och vardagsrum.

Med sitt läge bara fem minuter från centrala Linköping och grönområde som granne har du en trea som ligger nära det mesta. Lägenheten i sig bjuder på öppna ytor och bekvämligheter som fullt utrustat badrum och en rymlig klädkammare.

Hall med klädkammare

Genom din nya ytterdörr och in i hallen möts du av en yta med plats för ditt skoställ, hathyllan och direkt till vänster har du en rymlig klädkammare.

Badrum

Badrummet som är placerat till vänster i hallen rymmer det du behöver. Du har också en tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänk som gör att du får bra ytor för alla dina saker.

Sovrum 1

Det största sovrummet hittar du till höger i hallen. Här har du fyra garderober och ett städskåp.

Vardagsrum och kök

Går du rakt fram från hallen når du vardagsrummet och köket. Här samsas ytorna med en öppen planlösning och du har utrymme för ett större matbord, din soffa och bokhyllan.

Sovrum 2

Det andra sovrummet på sju kvadratmeter hittar du via dörren i vardagsrummet. Här har du ett extra rum att nyttja som exempelvis gästrum.

Balkong

Balkongen är möblerbar och du hittar den via dörren som är placerad vid matplatsen.

Hemfakta

Bostad
B1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer