Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1302, 3 Rum, 67 m²

Social trea med fint läge i Linköping

Denna utmärkt planerade lägenhet bjuder på ett fint läge med bara fem minuter till de centrala delarna av Linköping och du bor granne med ett grönområde.

På 67 kvadratmeter har du här ett boende som inbjuder till både umgänge och lugna stunder. Du har två sovrum, varav ett kanske blir det där hemmakontoret du längtat efter. Du har också en mysig balkong på sex kvadratmeter som gör lägenheten extra härlig.

Hall med klädkammare

Välkommen in till hallen. Här har du bekvämligheter som en stor klädkammare och ditt fräscha helkaklade badrum.

Badrum

Ditt nya badrum har bra storlek och har både en tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Till vänster i hallen hittar du det största sovrummet. Här har du ett sovrum som lämpar sig perfekt för en dubbelsäng. Du har också en hel vägg av garderober, samt ett städskåp.

Vardagsrum och kök

Med öppen planlösning bjuder vardagsrummet och köket in dig till umgänge. Här har du plats för både ett matbord, en större soffa och läshörnan.

Sovrum 2

Längst in i lägenheten hittar du det andra sovrummet som är på sju kvadratmeter. Här har du ett perfekt hemmakontor om så önskas.

Balkong

Den fina balkongen är på sex kvadratmeter och du når den via matplatsen. Här har du utrymme för balkongbordet med tillhörande stolar.

Hemfakta

Bostad
B1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer