Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1203, 3 Rum, 67 m²

Stor trea med optimalt läge i Linköping

Ditt nya hem rymmer både umgänge och lugna stunder, och läget gör att du har bara fem minuter med cykeln till de centralare delarna av Linköping.

Lägenheten är på 67 kvadratmeter och består av två sovrum, en hall med en klädkammare, samt ett härligt och sällskapligt vardagsrum och kök. Du har även en fin balkong på sex kvadratmeter.

Hall med klädkammare

Din nya hall har bra utrymme samt en alldeles egen klädkammare där du får plats med mycket förvaring.

Badrum

Till vänster i hallen hittar du badrummet. Här har du även en tvättmaskin och en torktumklare med en praktisk bänk ovanför.

Sovrum 1

På motsatt sida av hallen hittar vi sovrummet. Det har hela fyra garderober och ett städskåp samt två fönster.

Vardagsrum och kök

Rakt fram från hallen når du vardagsrummet till höger och köket och matplatsen till vänster. Ytorna är luftiga och du har plats för att bjuda över vännerna på middagar och filmkvällar.

Sovrum 2

Till höger längts in i lägenheten hittar du det andra sovrummet. Det är på sju kvadratmeter och passar bra som arbetsrum.

Balkong

Lägenhetens balkong är på sex kvadratmeter så här får du plats med ett litet mindre balkongbord och stolar, samt dina favoritväxter.

Hemfakta

Bostad
B1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer