Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1102, 3 Rum, 67 m²

Smart planerad trea på andra våningen

Din nybyggda trea på 67 kvadratmeter erbjuder inte bara ett fint läge i Linköping, med bara fem minuter till centrum, utan också en smart planlösning med två sovrum och fin balkong.

Ditt nya hem har ett väldigt fint läge. Här har du nära till ett naturreservat och du har en aktivitetspark som granne samt en härlig innergård med ett utegym. Lägenheten erbjuder en mysig balkong och ett socialt vardagsrum och kök där det blir roligare att laga mat.

Hall med klädkammare

Din hall har plats för både hatthylla och skoställ och du har en funktionell klädkammare där du smidigt kan sortera dina tillhörigheter.

Sovrum 1

Dörren på vänster sida i hallen leder dig in till sovrummet. Här har du hela fyra garderober och ett städskåp samt utrymme för en större säng.

Badrum

Ditt fräscha badrum har helkaklade väggar och klinkers på golvet. Du har också en tvättmaskin och torktumlare så du behöver aldrig mera missa en tvättid.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum och kök har öppen planlösning som skapar en sällskaplig känsla. Här har du plats för både ett matbord och en större soffgrupp.

Sovrum 2

Dörren i vardagsrummet leder dig in till sovrum två. Här har du sju kvadratmeter att använda som exempelvis ett arbetsrum.

Balkong

Balkongen på sex kvadratmeter når du via köksdelen. Här har du ett extra litet utrymme att njuta av när vädret tillåter.

Hemfakta

Bostad
B1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer