Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1002, 3 Rum, 67 m²

Hörntrea nära city

Ditt nya hem är välplanerat och har ett utmärkt läge i Linköping nära både grönområden, city och med en mysig innergård som även har ett utegym.

Lägenheten på 67 kvadratmeter erbjuder ett boende i toppklass. Med två sovrum, ett socialt kök och vardagsrum, samt en härlig balkong på sex kvadratmeter har du ett boende att trivas med ett längre tag.

Hall med klädkammare

Din nya hall välkomnar dig med plats för skor och jackan, samt en funktionell klädkammare du kan hänga undan alla vinterkläder och förvara alla dina andra tillhörigheter.

Badrum

Det nya och fräscha badrummet har helkaklade väggar och klinkers på golvet. Här har du en härlig dusch samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Mitt emot badrummet hittar du det största sovrummet i lägenheten. Här har du en hel vägg av garderober och ett städskåp samt utrymme för en större säng.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är som gjort för att bjuda över vännerna på antingen en middag där ni kan samlas kring det stora matbordet du får plats med, eller i soffgruppen du kan ha i vardagsrummet.

Sovrum 2

Du har ett extra lite mindre sovrum om sju kvadratmeter som du når via vardagsrummet. Här har du en utmärkt chans att ha ett arbetsrum eller gästrum.

Balkong

Den härliga balkongen når du via utgången som finns vid matplatsen. Här har du en härlig utsikt och du får smidigt plats med ett balkongbord och stolar.

Hemfakta

Bostad
B1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
3
Storlek
67 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer