Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1007, 2 Rum, 54 m²

Rymlig tvåa med uteplats mot innergården

Ditt nya hem består av 54 kvadratmeter utformat som en tvåa. Här har du även en mysig uteplats på 16 kvadratmeter som blir en mysig förlängning av lägenheten under sommaren.

Lägenheten ligger i ett nybyggt område med nära både till naturen och centrala Linköping. Här har du en rymlig tvåa med en egen uteplats som vetter mot innergården där du även har ett utegym.

Hall med klädkammare

Din nya hall har både en garderob och en stor klädkammare där du smidigt kan organisera dina saker.

Kök och vardagsrum

Matplatsen och vardagsrummet delas upp av köket men det är inga heltäckande väggar emellan vilket skapar en öppen känsla. Matplatsen har rum för ett matbord för minst fyra personer och i vardagsrummet får du smidigt plats med favoritsoffan.

Badrum

Badrummet som är centralt placerat i lägenheten är utrustat med allt du behöver, plus en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänk ovanför.

Sovrum

Ditt sovrum är på tio kvadratmeter och har ett stort fönster samt att en av väggarna täcks av tre garderober och ett städskåp.

Uteplats

Din stora uteplats är på 16 kvadratmeter och det är även här du hittar ingången till lägenheten. Här har du verkligen chansen att ha ett extra rum under sommarhalvåret.

Hemfakta

Bostad
B1007
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer