Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till Salu

Kerstins gård

Flytta till gemenskapen i Öjersjö

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
2 650 000 -
5 800 000 kr
Antal rum:
2 - 5
Storlek:
55 - 118 m²
Inflytt från:
Juni 2023
Visa hemmen

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Letar du hus i Öjersjö?

Svanenmärkta kedjehus med solceller på taken.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Sarah som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.
Beskrivning

Inflyttning juni 2023

Flytta till gemenskapen i Öjersjö

Barnen skrattar i lekparken, grannen bjuder på nygräddad äppelkaka och i pergolan sitter du. Omgiven av liv och rörelse, i ett grannskap fullt av gemenskap. Välkommen att bli en av grannarna i Kerstins gård.

I naturnära och populära Öjersjö, strax utanför Göteborg, växer sig snart ett nytt grannskap fram - Gökegård. Här bygger vi Kerstins gård. Ett grannskap med 76 st bostadsrätter och en gård med gott om utrymme för gemenskap. Här väntar skratt från lekparken, glada dagar i pergolan och middag med grannarna på grillplatsen. Perfekt för dig som vill ha någonting mer än vad som ryms inom fyra väggar.

Hållbart boende

I Kerstins gård bor du i ett Svanenmärkt grannskap. Det värnar om både miljön och plånboken. Alla hem har energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån med rabatt på boräntan.

Flytta in till sommaren

I februari flyttar det första grannarna in i Kerstins gård och grannskapet börjar äntligen fyllas med liv. Vill du bli en av grannarna? Än finns det några hem kvar till försäljning med inflytt i juni i år. Perfekt för dig som vill njuta av sommaren i ett nytt hem. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklare Sarah för mer info.

Dokument
Bilder
Information om bolån
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Vi vet att gemenskap gör livet enklare – och hemmet större. Därför bygger vi mer än bara bostäder. Vi bygger grannskap. I Kerstins gård växer ditt hem med kvällsdopp inom räckhåll, skogspromenader och grill med grannarna.

  • Nära både natur och city

    I Gökegård bor du i en idyll nära sjöar, skog och skola och samtidigt med goda kommunikationer. Du tar dig till Göteborgs city på tio snabba minuter i bil eller femton minuter med buss. Mölnlycke och Partille centrum ligger även de tio minuter bort i olika riktningar och för dig som längtar ut i världen når du Landvetter flygplats på femton minuter med bil. Det finns även fina cykelbanor som tar dig in till Göteborg. Ett perfekt läge helt enkelt.

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Reserverad
Bokad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie hus A

Se hur solen faller. Fasad mot sydöst.

Solstudie hus A

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus B

Se hur solen faller. Fasad mot sydöst.

Solstudie hus B

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus C

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus C

Se hur solen faller. Fasad mot nordöst.

Solstudie hus D

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst

Solstudie hus D

Se hur solen faller. Fasad mot nordöst

Fakta om närområdet

10 minuter
till Göteborgs innerstad
4 minuter
till golfbanan
2 stycken
stora sjöar i närheten