Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Kerstis gård
Slutsålt

Kerstins gård i Öjersjö

Flytta till gemenskapen i Öjersjö

Ägandeform:
Bostadsrätt
Storlek:
40 - 118 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Flytta till gemenskapen i Öjersjö

Barnen skrattar i lekparken, grannen bjuder på nygräddad äppelkaka och i pergolan sitter du. Omgiven av liv och rörelse, i ett grannskap fullt av gemenskap. Välkommen att bli en av grannarna i Kerstins gård.

I naturnära och populära Öjersjö, strax utanför Göteborg, växer sig ett nytt grannskap fram - Gökegård. Här finner du Kerstins gård. Ett grannskap med 76 st bostadsrätter och en gård med gott om utrymme för gemenskap. Här väntar skratt från lekparken, glada dagar i pergolan och middag med grannarna på grillplatsen. Perfekt för dig som vill ha någonting mer än vad som ryms inom fyra väggar.

  • Pergola med grillplats
  • Gemensamt utegym
  • Lekplats i grannskapet
  • Två gemensamhetslokaler för aktiviteter och fest
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Vi vet att gemenskap gör livet enklare – och hemmet större. Därför bygger vi mer än bara bostäder. Vi bygger grannskap. I Kerstins gård växer ditt hem med kvällsdopp inom räckhåll, skogspromenader och grill med grannarna.

  • Nära både natur och city

    I Gökegård bor du i en idyll nära sjöar, skog och skola och samtidigt med goda kommunikationer. Du tar dig till Göteborgs city på tio snabba minuter i bil eller femton minuter med buss. Mölnlycke och Partille centrum ligger även de tio minuter bort i olika riktningar och för dig som längtar ut i världen når du Landvetter flygplats på femton minuter med bil. Det finns även fina cykelbanor som tar dig in till Göteborg. Ett perfekt läge helt enkelt.