Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Kerstins gård

5 rum och kvällsdopp

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
2 200 000 -
5 800 000 kr
Antal rum:
2 - 5
Storlek:
55 - 118 m²
Inflytt från:
Planerad till våren 2023
Visa hemmen

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

5 rum och kvällsdopp

Barnen skrattar i lekparken, grannen bjuder på nygräddad äppelkaka och i pergolan sitter du. Omgiven av liv och rörelse, i ett grannskap fullt av gemenskap. Välkommen att bli en av grannarna i Kerstins gård.

I naturnära och populära Öjersjö, strax utanför Göteborg, växer sig snart ett nytt grannskap fram - Gökegård. Här bygger vi Kerstins gård. Ett grannskap med 76 st bostadsrätter och en gård med gott om utrymme för gemenskap. Här väntar skratt från lekparken, glada dagar i pergolan och middag med grannarna på grillplatsen. Perfekt för dig som vill ha någonting mer än vad som ryms inom fyra väggar.

Vill du bli en av grannarna i Kerstins gård?

Försäljningen av de sista lägenheterna är i full gång. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklare Sarah för mer info.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Vi vet att gemenskap gör livet enklare – och hemmet större. Därför bygger vi mer än bara bostäder. Vi bygger grannskap. I Kerstins gård växer ditt hem med kvällsdopp inom räckhåll, skogspromenader och grill med grannarna.

  • Nära både natur och city

    I Gökegård bor du i en idyll nära sjöar, skog och skola och samtidigt med goda kommunikationer. Du tar dig till Göteborgs city på tio snabba minuter i bil eller femton minuter med buss. Mölnlycke och Partille centrum ligger även de tio minuter bort i olika riktningar och för dig som längtar ut i världen når du Landvetter flygplats på femton minuter med bil. Det finns även fina cykelbanor som tar dig in till Göteborg. Ett perfekt läge helt enkelt.

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

Bostäder

Solstudie hus A

Se hur solen faller. Fasad mot sydöst.

Solstudie hus A

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus B

Se hur solen faller. Fasad mot sydöst.

Solstudie hus B

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus C

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst.

Solstudie hus C

Se hur solen faller. Fasad mot nordöst.

Solstudie hus D

Se hur solen faller. Fasad mot sydväst

Solstudie hus D

Se hur solen faller. Fasad mot nordöst

Fakta om närområdet

10 minuter
till Göteborgs innerstad
4 minuter
till golfbanan
2 stycken
stora sjöar i närheten