Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2403, 5 Rum, 120 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Kvarnbytornets unika femma

När du kommer hem till din nya femma i hjärtat av gamla Mölndal har du härliga ytor och många rum att njuta av. Utsikten från din stora balkong är vidsträckt och sydvästläget bidrar med sol.

Femton våningar upp i det ståtliga huset hittar du ditt nya hem –Kvarnbytornets enda femma. Här bor du med många rum och smart utplacerad förvaring. Köket och badrummet bidrar med hög standard och i din nya lägenhet är energieffektiva lösningar och hållbara material grunden. Vardagsrummet med gavelläge och balkong ger härliga utblickar från ditt höga och soliga läge. Utanför dörren finns grannskapets småstadskänsla och promenadavstånd in till Mölndals stadskärna.

Hall och klädkammare

Från trapphuset på femtonde våningen kliver du in genom dörren till din nya femma. Här kan du hänga av dig ytterkläderna i garderoben med skjutdörrar innan du går vidare in i lägenheten. Under fötterna har du stilrena klinkerplattor.

Vardagsrum och kök

När du grejar vid köksbänken har du ett fönster att spana ut genom alldeles framför. I din nya lägenhet är köket placerar i ena hörnet av det öppna och sällskapliga rummet, och här får matlagningen ta plats med gott om bänkyta. Du har bra förvaring för husgeråd och matvaror och energieffektiva vitvaror. Vardagsrummets yta bjuder in till härliga middagar och lugna stunder, allt med ljusinsläpp från tre håll.

Balkong

Efter vardagsrummet följer balkongen som ligger som kronan på verket. En stor balkong i soligt sydvästläge på femtonde våningen – här är det inte svårt att gissa att balkongen blir en svårslagen favorit. Med hemtrevliga odlingar kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och middagen kan med fördel ätas i din egen utomhusmiljö om vädret är på din sida.

Badrum med tvätthörna

Med dörr från hallen finns ditt nya badrum. Längst in i rummet får tvättmaskinen och torktumlaren en egen liten avdelning med bra förvaring och arbetsbänk. De vita kakelväggarna ger en fin kontrast till det mörka klinkergolvet, och golvvärmen ger skön värme underifrån. I ena hörnet finns en praktisk dusch med glasväggar.

Toalett med dusch

Invid klädkammaren finns en toalett med duschhörna på behändigt avstånd från tre av sovrummen. Rummet delar badrummets höga standard och stilrena utformning.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum mäter elva kvadratmeter och har en egen klädkammare för smidig förvaring. Här kan du inreda med den bredare sängen, och fönsterbänken i natursten blir platsen där ett par gröna växter kan husera.

Sovrum 2 och 3

Mellan det största sovrummet och vardagsrummet finns två sovrum. Rummen är lika stora och har båda var sin hörngarderob, men deras placering gör att de får olika uttryck. Det ena har ett fönster på kortsidan, och det andra har två fönster på långsidan.

Sovrum 4

Ett mindre sovrum är placerat bredvid köket. Hemmets stilrena utformning med vitmålade väggar och ekparkett når in i alla sovrum och ger en bra grund för olika möblemang. Även här hjälper en hörngarderob till med förvaring.

Hemfakta

Bostad
2403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
15 av 16
Antal rum
5
Storlek
120 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter