Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2302, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Gaveltvåa högt upp i huset

På balkongen i sydöstläge smakar förmiddagskaffet extra gott, och utsikten från fjortonde våningen tröttnar man inte på i första taget. Inne i lägenheten har du öppna och välplanerade rum.

När du kliver in i hallen från trapphuset ser du det öppna köket och vardagsrummet rakt fram åt vänster. Här har du en härlig yta med gavelläge och balkong där det sociala kan stå i fokus. Till höger finns klädkammaren som tacksamt står för mycket av förvaringen, och mittemot finns badrummet med tvättmaskin. Efter hallen når du dörren till sovrummet som blir platsen att längta hem till efter en lång dag.

Kök och vardagsrum

I ditt öppna och sällskapliga rum ger gavelläget ett härligt ljusinsläpp och balkongen släpper in den friska luften. En öppen planlösning gör att matlagningen kan bli en del av det sociala och det är enkelt att vara flera som hjälps. Alla kökets vitvaror är energieffektiva med omsorg om miljön och kökets design är ljus och stilren.

Sovrum

Den breda sängen får luftig plats på hemmets ekparkett. En bekväma läsfåtöljen kan få sin plats i ena hörnet, och i fönstret kan gröna växter bidra till ett fridfullt sovrum.

Balkong

Från vardagsrummet kan du kliva ut på din egen balkong. Med en egen utomhusmiljö finns den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det gäller middag utomhus eller plantera om krukväxterna.

Badrum

Ditt nya badrum finns i anslutning till hallen. Du har en kombinerad tvätt- och torkmaskin, en hörndusch med glasväggar och bra förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod. Stilren utformning med golvvärme och helkaklade väggar bidrar till rummets elegans.

Hall och klädkammare

Du har en luftig hall där jackor, väskor och skor kan ordnas i prydliga rader. Här finns ditt städskåp och din klädkammare placerade.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.