Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2302, 2 Rum, 58 m²

Gaveltvåa högt upp i huset

På balkongen i sydöstläge smakar förmiddagskaffet extra gott, och utsikten från fjortonde våningen tröttnar man inte på i första taget. Inne i lägenheten har du öppna och välplanerade rum.

När du kliver in i hallen från trapphuset ser du det öppna köket och vardagsrummet rakt fram åt vänster. Här har du en härlig yta med gavelläge och balkong där det sociala kan stå i fokus. Till höger finns klädkammaren som tacksamt står för mycket av förvaringen, och mittemot finns badrummet med tvättmaskin. Efter hallen når du dörren till sovrummet som blir platsen att längta hem till efter en lång dag.

Kök och vardagsrum

I ditt öppna och sällskapliga rum ger gavelläget ett härligt ljusinsläpp och balkongen släpper in den friska luften. En öppen planlösning gör att matlagningen kan bli en del av det sociala och det är enkelt att vara flera som hjälps. Alla kökets vitvaror är energieffektiva med omsorg om miljön och kökets design är ljus och stilren.

Sovrum

Den breda sängen får luftig plats på hemmets ekparkett. En bekväma läsfåtöljen kan få sin plats i ena hörnet, och i fönstret kan gröna växter bidra till ett fridfullt sovrum.

Balkong

Från vardagsrummet kan du kliva ut på din egen balkong. Med en egen utomhusmiljö finns den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det gäller middag utomhus eller plantera om krukväxterna.

Badrum

Ditt nya badrum finns i anslutning till hallen. Du har en kombinerad tvätt- och torkmaskin, en hörndusch med glasväggar och bra förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod. Stilren utformning med golvvärme och helkaklade väggar bidrar till rummets elegans.

Hall och klädkammare

Du har en luftig hall där jackor, väskor och skor kan ordnas i prydliga rader. Här finns ditt städskåp och din klädkammare placerade.

Hemfakta

Bostad
2302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter