Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2204, 3 Rum, 82 m²

Högt belägen sydvästbalkong

Balkongen på 18 kvadratmeter blir enkelt den nya favoritplatsen hemma. Sydvästläget och utsikten från tolfte våningen bidrar till ett utomhusrum att njuta av under stora delar av året.

Här bor du i en trea med välplanerade ytor, hög standard i alla rum och stilren utformning. Du har bra förvaring och vitvaror toppklass som underlättar vardagens bestyr och en stor balkong med fördelaktigt läge. Din nya trea finns i ett lummigt kvarter med småstadskänsla, och Mölndals utbud av butiker och service finns på bekvämt promenadavstånd.

Kök och vardagsrum

Hemma i ditt nya kök har du gott om bänkyta när maten ska förberedas, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och rester trängas. Den snyggt integrerade diskmaskinen och dina andra vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång med omsorg om miljön. Hemmets sällskapliga och öppna rum får in ljuset från fönster åt tre håll.

Balkong

Din nya balkong är rummet för sommarens middagar och för hemmaodling och annat pyssel. Du har en stor utomhusmiljö i sydvästläge precis utanför vardagsrummet som snabbt blir en ny favoritplats.

Badrum

Badrummet är utrustat med hörndusch, wc-stol, tvättställ och förvaring. Rummet är stilrent designat och golvvärmen och handdukstorken ger värme och trivsel. Till höger om dörren finns din tvätthörna med maskiner som ordnar både tvätt och torkning. Ovanför maskinerna finns en arbetsbänk där du kan para ihop strumpor och vika tröjor i tacksam höjd.

Sovrum 1 och 2

I ditt nya hem vilar de två sovrummen vägg i vägg. I det mindre finns två garderober i det ena hörnet och i det större finns en till klädkammare. Förutom bra förvaring ger rummen även utrymme för sängar och annan rogivande möblering.

Hall

I din nya hall kan du hänga av dig ytterkläderna direkt till vänster, och ett par steg in har du dörren till den stora klädkammaren. I klädkammaren finns även städskåpet där dammsugaren och trasorna vilar mellan städdagarna.

Hemfakta

Bostad
2204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter