Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2204, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Högt belägen sydvästbalkong

Balkongen på 18 kvadratmeter blir enkelt den nya favoritplatsen hemma. Sydvästläget och utsikten från tolfte våningen bidrar till ett utomhusrum att njuta av under stora delar av året.

Här bor du i en trea med välplanerade ytor, hög standard i alla rum och stilren utformning. Du har bra förvaring och vitvaror toppklass som underlättar vardagens bestyr och en stor balkong med fördelaktigt läge. Din nya trea finns i ett lummigt kvarter med småstadskänsla, och Mölndals utbud av butiker och service finns på bekvämt promenadavstånd.

Kök och vardagsrum

Hemma i ditt nya kök har du gott om bänkyta när maten ska förberedas, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och rester trängas. Den snyggt integrerade diskmaskinen och dina andra vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång med omsorg om miljön. Hemmets sällskapliga och öppna rum får in ljuset från fönster åt tre håll.

Balkong

Din nya balkong är rummet för sommarens middagar och för hemmaodling och annat pyssel. Du har en stor utomhusmiljö i sydvästläge precis utanför vardagsrummet som snabbt blir en ny favoritplats.

Badrum

Badrummet är utrustat med hörndusch, wc-stol, tvättställ och förvaring. Rummet är stilrent designat och golvvärmen och handdukstorken ger värme och trivsel. Till höger om dörren finns din tvätthörna med maskiner som ordnar både tvätt och torkning. Ovanför maskinerna finns en arbetsbänk där du kan para ihop strumpor och vika tröjor i tacksam höjd.

Sovrum 1 och 2

I ditt nya hem vilar de två sovrummen vägg i vägg. I det mindre finns två garderober i det ena hörnet och i det större finns en till klädkammare. Förutom bra förvaring ger rummen även utrymme för sängar och annan rogivande möblering.

Hall

I din nya hall kan du hänga av dig ytterkläderna direkt till vänster, och ett par steg in har du dörren till den stora klädkammaren. I klädkammaren finns även städskåpet där dammsugaren och trasorna vilar mellan städdagarna.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.