Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2005, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Öppna ytor och välplanerade rum

I Kvarnbytornet bor du i ett modernt och smart kvarter med naturen runt hörnet. Här kan du starta dagen med en kuperad löprunda och pusta ut på terrassen vid entrén innan du landar hemma.

I ett område där det historiska och det moderna möts hittar du det ståtliga Kvarnbytornet som sträcker sig 16 våningar upp. I din nya fyra på elfte våningen har du 96 kvadratmeter att trivas på. Ytan är välplanerad och fördelad på ett öppet kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum och gästtoalett. Du har bra förvaring och en generös balkong i svårslaget sydvästläge.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig är köket placerat i ena hörnet. Här är platsen där välplanerade bjudmiddagar och snabba frukostar lagas. Oavsett ambitionsnivån ordnas maten med låg energiåtgång. I vardagsrummet får den sköna soffan och läsfåtöljen sin plats. Här finns även dörren till balkongen som blir en uppskattad förlängning av rummet i sydvästläge.

Balkong

På din stora balkong kan du breda ut dig i den bekväma utomhussoffan eller påta i den urbana köksträdgården, och balkongens storlek gör att den även passar bra för sommarens måltider.

Badrum och gästtoalett

När du har ett badrum och en gästtoalett minskas risken att det blir kö när många ska iväg samtidigt. Rummen är smakfullt inredda och ger bra förvaring åt krämer, plåster och tvättmedel. I badrummet är tvättmaskinen och torktumlaren placerade under en bänk i praktisk höjd där tvätten kan sorteras och vikas.

Sovrum 3

I ditt luftiga sovrum hjälper garderoberna till med att skapa ordning och reda. Här ryms en dubbelsäng och sängbord i par där högen med böcker och magasin väntar på att bli lästa.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen är placerade bredvid varandra och gör sig utmärkt som barnrum. Här ryms en säng och skrivbordet för lek och pyssel.

Hall

Din nya hall erbjuder plats för jackor, hjälmar och paraplyer. Klädkammaren ett par steg in blir en viktig del i hemmets förvaring.

Hemfakta

Bostad
2005
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter