Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2005, 4 Rum, 96 m²

Beskrivning

Öppna ytor och välplanerade rum

I Kvarnbytornet bor du i ett modernt och smart kvarter med naturen runt hörnet. Här kan du starta dagen med en kuperad löprunda och pusta ut på terrassen vid entrén innan du landar hemma.

I ett område där det historiska och det moderna möts hittar du det ståtliga Kvarnbytornet som sträcker sig 16 våningar upp. I din nya fyra på elfte våningen har du 96 kvadratmeter att trivas på. Ytan är välplanerad och fördelad på ett öppet kök och vardagsrum, tre sovrum, badrum och gästtoalett. Du har bra förvaring och en generös balkong i svårslaget sydvästläge.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig är köket placerat i ena hörnet. Här är platsen där välplanerade bjudmiddagar och snabba frukostar lagas. Oavsett ambitionsnivån ordnas maten med låg energiåtgång. I vardagsrummet får den sköna soffan och läsfåtöljen sin plats. Här finns även dörren till balkongen som blir en uppskattad förlängning av rummet i sydvästläge.

Balkong

På din stora balkong kan du breda ut dig i den bekväma utomhussoffan eller påta i den urbana köksträdgården, och balkongens storlek gör att den även passar bra för sommarens måltider.

Badrum och gästtoalett

När du har ett badrum och en gästtoalett minskas risken att det blir kö när många ska iväg samtidigt. Rummen är smakfullt inredda och ger bra förvaring åt krämer, plåster och tvättmedel. I badrummet är tvättmaskinen och torktumlaren placerade under en bänk i praktisk höjd där tvätten kan sorteras och vikas.

Sovrum 3

I ditt luftiga sovrum hjälper garderoberna till med att skapa ordning och reda. Här ryms en dubbelsäng och sängbord i par där högen med böcker och magasin väntar på att bli lästa.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen är placerade bredvid varandra och gör sig utmärkt som barnrum. Här ryms en säng och skrivbordet för lek och pyssel.

Hall

Din nya hall erbjuder plats för jackor, hjälmar och paraplyer. Klädkammaren ett par steg in blir en viktig del i hemmets förvaring.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.