Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

2003, 2 Rum, 52 m²

Flytta in i nya Kvarnbytornet

Välkommen till en av de sista tvåorna i Kvarnbytornet, här kan du flytta in från mars. I din nya tvåa märks den höga standarden genom materialvalen, vitvarorna och belysningen. Här bor du i ett stilfullt och modernt hem i ett område som knyter an till Mölndals historia.

När du flyttar in i Kvarnbytornet är kvarteret redan färdigbyggt; ditt hus är det sista som kommer på plats. Ett 16 våningar högt hus med svårslagna utblickar från den gemensamma takterrassen blir platsen att landa på. Här bor du i ett kvarter med småstadskänsla, samtidigt som du har gångavstånd in till Mölndals city. Du bor på 52 välplanerade kvadratmeter med genomgående hög standard. Balkongen gör att den friska luften alltid finns nära till hands.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet knyts ihop i ett gemensamt rum. Här är det enkelt att låta matlagningen bli en social aktivitet. Du har hög standard på snickerier och vitvaror och bra plats för skärbrädor, bunkar och resten av husgerådet. Soffan för trivsamma spelkvällar och lata lediga stunder gör sig fint invid fönstret i hörnet.

Balkong

Hemmets balkong kliver du ut på från vardagsrummet. Här kan du duka upp under sommarmånaderna, och du har plats för tomatplantor och annan växtlighet.

Sovrum

Här i ditt nya sovrum finns en luftig yta för den breda sängen, och hörngarderoben bidrar med förvaringsplats. Detta är rummet att längta till vid dagens slut.

Hall

Hallen tar emot med plats för jackan och väskan direkt till vänster. Här finns plats för hallspegeln och en hylla med praktiska prydligheter. Mittemot dörren till badrummet finns dörren som leder till din stora klädkammare.

Badrum

Badrummet är placerat med dörr från hallen. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme ger ett stilfullt och lättskött rum. Här finns en praktisk hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till med tvättbestyren. Bänken över maskinen ger en plats för ljuset och växten, förutom att ytan är bra för vik- och sorteringsarbetet.

Hemfakta

Bostad
2003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Månadsavgift
3 513 kr
Pris per m²
59 615 kr
Pris
3 100 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter