Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2002, 2 Rum, 58 m²

Kolla på fyrverkerierna från en gemensam takterrass

I nya Kvarnbytornet har du och grannarna smart planerade utrymmen som ger gemensamma ytor utanför hemmet. Inne i din nya tvåa har du välplanerade ytor och hög standard.

Här kan du och vännerna ta med er glasen upp till den gemensamma takterrassen och skåla in det nya året med en svårslagen överblick över fyrverkerihimlen. När du har en terrass på våning 16 blir din lägenhet den självklara platsen för nyårsmiddagen. Middagens festligheter förbereds på miljösnällt vis med dina energieffektiva vitvaror, och du har en öppen yta att slå upp långbordet på. Gavelläget och balkongen ger rummet ljus och rymd.

Vardagsrum och kök

Kök och vardagsrummet möts i det öppna gavelrummet. Här fixas fantasifulla paradrätter och snabba frukostar. Eleganta kökssnickerier och energisnåla vitvaror ger ett kök i hög klass. Vardagsrummet ger plats åt soffhörnan och bokhyllan.

Balkong

Med en egen balkong har du alltid nära till den friska luften. Värmande filtar förlänger säsongen, och balkongen blir en plats att njuta av under stora delar av året.

Badrum

Utformningen med klinkergolv och helkaklade väggar är stilren och lättskött. Värmande detaljer i rummet är handdukstorken och den vattenburna golvvärmen. I badrummet väntar den kombinerade tvätt- och torkmaskinen som ordnar både tvätt och tork. Duschen är smidigt placerad i ena hörnet, och du har bra förvaring i spegelskåpet och kommoden.

Sovrum

I ditt sovrum ryms en säng av bredare modell vid sidan av en bekväm fåtölj och hyllan med favoritböckerna. En öppen yta på ekparketten och ljusinsläpp från fönstret mot balkongen blir grunden för ditt rofyllda rum.

Hall

Hallen knyter ihop hemmets alla rum. Du har ett städskåp för städattiraljerna, plats att hänga upp jackan och rada upp skorna och en klädkammare som ger gott om förvaring.

Hemfakta

Bostad
2002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter