Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1802, 2 Rum, 58 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Dubbla gemensamma terrasser och lounge i entrén

Ditt nya hem hittar du invid den historiska Kvarnbyn och forsen i hjärtat av gamla Mölndal. Här bor du i en smart planerad tvåa i ett gemytligt kvarter med småstadskänsla.

Stanna till i loungen i entrén och säg hej till grannen som är där innan du tar hissen upp till din nya lägenhet, eller fortsätt upp till våning 16 och njut lite av utsikten innan det är dags för middagsbestyren. Du har gemensamma ytor i huset som förstorar hemmet och ger avslappnade mötesplatser. Hemma i tvåan väntar ett ljust gavelläge med öppen planlösning, bra förvaring och ett rymligt sovrum.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök ordnar du mellanmål i hast och låter höstgrytan puttra extra många timmar. Den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna gör jobbet på energieffektivt manér. Vardagsrummet bjuder in till umgänge med plats för soffhörnan och köksbordet.

Sovrum

Hemmets sovrum ger plats åt en bred säng och trivsam sovrumsinredning. Fönstret mot balkongen har en bänk i natursten som blir en självklar hylla för rogivande växter.

Badrum

I ditt stilrent utformade badrum torkar handduken på handdukstorken och i spegelskåpet står krämer och produkter på rad. Kommoden under tvättstället ger bra plats åt lagret med tvål, doftljus och tvättmedel. Kombimaskinen sköter jobbet med tvättning och torkning.

Balkong

Balkongen kliver du ut på från vardagsrummets yta. Här kan du koppla av med den väntande tidningen en ledig dag eller påta med en liten köksodling.

Hall och klädkammare

I hallen finns ett städskåp och platts för ytterkläderna. I hörnet till vänster finns perfekt plats för hallmöbeln för trötta ben och extra förvaring. Till höger finns din rymliga klädkammare där allt från träningskläder till festblåsor får plats.

Hemfakta

Bostad
1802
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter