Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1802, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Dubbla gemensamma terrasser och lounge i entrén

Ditt nya hem hittar du invid den historiska Kvarnbyn och forsen i hjärtat av gamla Mölndal. Här bor du i en smart planerad tvåa i ett gemytligt kvarter med småstadskänsla.

Stanna till i loungen i entrén och säg hej till grannen som är där innan du tar hissen upp till din nya lägenhet, eller fortsätt upp till våning 16 och njut lite av utsikten innan det är dags för middagsbestyren. Du har gemensamma ytor i huset som förstorar hemmet och ger avslappnade mötesplatser. Hemma i tvåan väntar ett ljust gavelläge med öppen planlösning, bra förvaring och ett rymligt sovrum.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök ordnar du mellanmål i hast och låter höstgrytan puttra extra många timmar. Den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna gör jobbet på energieffektivt manér. Vardagsrummet bjuder in till umgänge med plats för soffhörnan och köksbordet.

Sovrum

Hemmets sovrum ger plats åt en bred säng och trivsam sovrumsinredning. Fönstret mot balkongen har en bänk i natursten som blir en självklar hylla för rogivande växter.

Badrum

I ditt stilrent utformade badrum torkar handduken på handdukstorken och i spegelskåpet står krämer och produkter på rad. Kommoden under tvättstället ger bra plats åt lagret med tvål, doftljus och tvättmedel. Kombimaskinen sköter jobbet med tvättning och torkning.

Balkong

Balkongen kliver du ut på från vardagsrummets yta. Här kan du koppla av med den väntande tidningen en ledig dag eller påta med en liten köksodling.

Hall och klädkammare

I hallen finns ett städskåp och platts för ytterkläderna. I hörnet till vänster finns perfekt plats för hallmöbeln för trötta ben och extra förvaring. Till höger finns din rymliga klädkammare där allt från träningskläder till festblåsor får plats.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.