Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelfyra med balkong i sydväst

I ditt nya grannskap finns gott om gemensamma ytor som gör att hemmet växer och att grannarna kan träffas. Hemma förlängs ditt öppna rum för matlagning och umgänge med en stor balkong i sydvästläge.

I Kvarnbyn med historiska och naturrika inslag finns din nya fyra med plats för familjen. I omgivningarna bjuds det på grönområden och parker och hemma finns den soliga sydvästbalkongen. Vardagens bestyr förenklas med vitvaror i toppklass och bra förvaring här i din stilrena lägenhet. Du har nära till Mölndals innerstad och det går fort och enkelt att åka till Göteborg.

Vardagsrum och kök

Här i köket kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet. Du har bra uttänkt plats för både husgeråd och råvaror, och köket är utrustat med energisnåla vitvaror. Här kommer ljuset in från två håll, och ekparketten ger en bra grund för sällskapliga möbleringar.

Balkong

Din nya balkong ger vardagsrummet en trivsam utomhusdel. Här kan blommor, ljuslyktor och kafémöbeln skapa en egen oas på hemmaplan. För mer frisk luft är gårdsterrassen eller terrassen på taket bra alternativ.

Sovrum 1 och 2

I din nya lägenhet når ekparkett in i alla rum och ger tillsammans med de vitmålade väggarna en bra grund för barnrum eller arbetsrum i de två mindre sovrummen.

Sovrum 3

Det stora sovrummet ger bra plats för rogivande möblering. På 14 kvadratmeter finns gott om plats för dubbelsängen där det är skönt att landa vid dagens slut. Garderoberna längst väggen hjälper till med förvaringen.

Hall och klädkammare

I lägenhetens hall kan kappor och skor husera på hatthyllan och skostället, och här finns plats för den lilla hyllan och spegeln på väggen. Med en rymlig klädkammare längre in i lägenheten finns gott om förvaring.

Badrum och gästtoalett

Gästtoaletten i hallen minimerar körisken när flera ska iväg samtidigt eller när du har stort kalas. Badrummet finns nära sovrummen och här låter du handduken torka på handdukstorken. Golvvärmen är ett tacksamt inslag för frusna fötter. Rummet har tvätt- och torkmaskiner som hjälper till när tvättkorgen börjar bli full.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.