Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1705, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gavelfyra med balkong i sydväst

I ditt nya grannskap finns gott om gemensamma ytor som gör att hemmet växer och att grannarna kan träffas. Hemma förlängs ditt öppna rum för matlagning och umgänge med en stor balkong i sydvästläge.

I Kvarnbyn med historiska och naturrika inslag finns din nya fyra med plats för familjen. I omgivningarna bjuds det på grönområden och parker och hemma finns den soliga sydvästbalkongen. Vardagens bestyr förenklas med vitvaror i toppklass och bra förvaring här i din stilrena lägenhet. Du har nära till Mölndals innerstad och det går fort och enkelt att åka till Göteborg.

Vardagsrum och kök

Här i köket kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet. Du har bra uttänkt plats för både husgeråd och råvaror, och köket är utrustat med energisnåla vitvaror. Här kommer ljuset in från två håll, och ekparketten ger en bra grund för sällskapliga möbleringar.

Balkong

Din nya balkong ger vardagsrummet en trivsam utomhusdel. Här kan blommor, ljuslyktor och kafémöbeln skapa en egen oas på hemmaplan. För mer frisk luft är gårdsterrassen eller terrassen på taket bra alternativ.

Sovrum 1 och 2

I din nya lägenhet når ekparkett in i alla rum och ger tillsammans med de vitmålade väggarna en bra grund för barnrum eller arbetsrum i de två mindre sovrummen.

Sovrum 3

Det stora sovrummet ger bra plats för rogivande möblering. På 14 kvadratmeter finns gott om plats för dubbelsängen där det är skönt att landa vid dagens slut. Garderoberna längst väggen hjälper till med förvaringen.

Hall och klädkammare

I lägenhetens hall kan kappor och skor husera på hatthyllan och skostället, och här finns plats för den lilla hyllan och spegeln på väggen. Med en rymlig klädkammare längre in i lägenheten finns gott om förvaring.

Badrum och gästtoalett

Gästtoaletten i hallen minimerar körisken när flera ska iväg samtidigt eller när du har stort kalas. Badrummet finns nära sovrummen och här låter du handduken torka på handdukstorken. Golvvärmen är ett tacksamt inslag för frusna fötter. Rummet har tvätt- och torkmaskiner som hjälper till när tvättkorgen börjar bli full.

Hemfakta

Bostad
1705
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter