Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1704, 3 Rum, 82 m²

Trea med två klädkammare och stor balkong

I din praktiska och moderna trea har du hög standard i badrum och kök, smart planerad förvaring och stilrena materialval. Balkongen i sydvästläge blir en självklar favorit här i Kvarnbytornet.

Välkommen till ett hem där ekparketten och den vita väggfärgen ger en enhetlig bas till dina rum. Två klädkammare hjälper till med hemmets ordning och reda, och dubbla klädkammare är extra uppskattade när du behöver snabbstäda inför oväntat besök. Den stora balkongen ligger soligt vänd och blir platsen att längta till under stora delar av året.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet samspelar i ett öppet och ljust rum med fönster åt tre håll. Du har kyl och frys i fullhöjd och din nya ugn och mikro är placerade i bra arbetshöjd. Gott om bänkyta underlättar matlagningen; här finns plats för bunkar, kastruller och skärbrädor.

Sovrum 1 och 2

Du har två sovrum som ligger intill varandra. Båda rummen delar hemmets stilrena design med ekparkett och vita väggar, och här finns plats för säng och vilsam inredning. Det mindre har två garderober, och det större har en klädkammare.

Balkong

Din nya balkong når längt kökets och vardagsrummets långsida. 18 kvadratmeter i sydvästläge förgyller lägenheten och ger en uppskattad utomhusmiljö på hemmaplan.

Badrum

Hemmets badrum är avskalat och enkelt att städa med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. I ena hörnet finns en dusch med glasväggar, men här finns också plats för ett badkar. I skåpet över tvättstället finns plats för tandborstar, plåster och andra viktigheter. När du ska tvätta finns tvätt- och torkmaskinen placerade under en ergonomisk arbetsbänk.

Hall och klädkammare

Din nya klädkammare ger ett hem åt allt från träningskläder till förra säsongens pynt. Här i finns också städskåpet. I hallen kommer ljuset från spotlights i taket och du har plats för jackor och skor alldeles innanför dörren.

Hemfakta

Bostad
1704
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter