Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1703, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Nära storstaden i kvarter med småstadskänsla

På Kråkans Krog kan du ta kvällens middag när matlagningen inte hanns med, och färskt bröd till helgen ordnar på Kvarnby Bageri. I ditt kvarter finns trivsam service med småstadskänsla på nära håll.

Här bor du i kvarterets högsta och modigaste hus som ger karaktär till grannskapet. Det moderna harmoniserar väl med det naturnära och den historiska miljön runt omkring. Mölndals stadskärna finns på promenadavstånd och det går bra förbindelser till Göteborg. Din nya etta ger en välplanerad yta att trivas på. Här har du bra förvaring, miljöklassade vitvaror och en öppen planlösning.

Vardagsrum och kök

Genom din öppna planlösning knyts matlagning och umgänge ihop. Köket rymmer alla bekvämligheter som behövs, och den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis för miljöns och plånbokens bästa. Vardagsrummet ger plats åt soffan och middagsbordet på hemmets ekparkett.

Balkong

Hemmets balkong når du från vardagsrummet. Här ger sydöstläget skön förmiddagssol och med några värmande filtar nära till hands kan du njuta av balkongen året om.

Sovalkov

I vardagsrummets sovalkov finns plats för en bred säng och sängbordet där böcker och kaffekoppen kan husera.

Badrum

I ditt nya badrum har du förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod. Under en liten arbetsbänk finns kombimaskinen som tvättar och torkar. Grunden för ditt badrum är helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme.

Hall

I hallen finns plats för jackor och skor direkt innanför dörren. Längs ena väggen har du fem garderober på rad som tillsammans ger bra förvaring.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.