Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1702, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Naturnära tvåa i gamla Mölndal

När du bor i Kvarnbyn finns det många alternativ när du vill på utflykt i närområdet. Kanske lockar Stensjön eller Långvattnet för en fisketur eller ett dopp, eller en promenad runt Gunnebo slott.

Oavsett utflyktens mål så är det alltid skönt att landa i din nya tvåa efteråt. Innan du åker upp med hissen kan du stanna till i loungen vid entrén och hälsa på grannarna. Här bor du med en gemensam lounge och dubbla gemensamma terrasser som förstorar och öppnar upp hemmet. När du till sist är hemma kan du koppla av i det öppna vardagsrummet eller på din egen balkong.

Vardagsrum och kök

Hemmets öppna rum har ett gavelläge som ger gott om ljus och ekparketten ger en stilren grund för möblemangen. Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till middag. Du har gott om bänkyta när du grejar i köket, och vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Badrum

I ditt badrum blir tvätten både ren och torr i kombimaskinen precis innanför dörren, och på bänkytan ovanpå kan du sedan vika och sortera i skön arbetshöjd. De helkaklade väggarna och klinkergolvet är stilrena och lättskötta, och du har en smidig hörndusch. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Balkong

På lägenhetens balkong finns plats för kafémöbeln där sommarmiddagarna kan ätas. Med en egen liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällen middag.

Sovrum

Ditt nya sovrum har plats för dubbelsängen där det är skönt att landa efter en lång dag. Två sängbord och en skön fåtölj ryms utan problem i ditt nya sovrum.

Hall och klädkammare

I hallen finns plats för trivsam inredning vid sidan av kapphyllan och skostället. Städskåpet ger plats åt dammsugare och trasor. I hallen finns även hemmets klädkammare som ger gott om utrymme åt kläder och grejer.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.