Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1702, 2 Rum, 58 m²

Naturnära tvåa i gamla Mölndal

När du bor i Kvarnbyn finns det många alternativ när du vill på utflykt i närområdet. Kanske lockar Stensjön eller Långvattnet för en fisketur eller ett dopp, eller en promenad runt Gunnebo slott.

Oavsett utflyktens mål så är det alltid skönt att landa i din nya tvåa efteråt. Innan du åker upp med hissen kan du stanna till i loungen vid entrén och hälsa på grannarna. Här bor du med en gemensam lounge och dubbla gemensamma terrasser som förstorar och öppnar upp hemmet. När du till sist är hemma kan du koppla av i det öppna vardagsrummet eller på din egen balkong.

Vardagsrum och kök

Hemmets öppna rum har ett gavelläge som ger gott om ljus och ekparketten ger en stilren grund för möblemangen. Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till middag. Du har gott om bänkyta när du grejar i köket, och vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Badrum

I ditt badrum blir tvätten både ren och torr i kombimaskinen precis innanför dörren, och på bänkytan ovanpå kan du sedan vika och sortera i skön arbetshöjd. De helkaklade väggarna och klinkergolvet är stilrena och lättskötta, och du har en smidig hörndusch. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Balkong

På lägenhetens balkong finns plats för kafémöbeln där sommarmiddagarna kan ätas. Med en egen liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällen middag.

Sovrum

Ditt nya sovrum har plats för dubbelsängen där det är skönt att landa efter en lång dag. Två sängbord och en skön fåtölj ryms utan problem i ditt nya sovrum.

Hall och klädkammare

I hallen finns plats för trivsam inredning vid sidan av kapphyllan och skostället. Städskåpet ger plats åt dammsugare och trasor. I hallen finns även hemmets klädkammare som ger gott om utrymme åt kläder och grejer.

Hemfakta

Bostad
1702
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter