Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1603, 2 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerat med öppen planlösning och klädkammare

Bjud in vännerna på middag i din nya tvåa. Här kan du möta dem i entrén, ta vägen genom loungen och åka upp och spana in omgivningarna från den högt belägna takterrassen innan ni landar hemma hos dig.

Med en rymlig klädkammare i hallen är det enkelt att snabbt ordna plats åt gästernas jackor på hatthyllan invid dörren. Med en öppen planlösning kan ni fortsätta umgås medan du fixar med det sista inför middagen, och det är enkelt att vara flera kockar som hjälps åt utan att det känns trångt. Vardagsrummet och balkongen bjuder på yta för sociala stunder. När maten är uppäten är det din elegant integrerade diskmaskin som sköter jobbet med disken.

Hall

Hemmets parkett i ek startar efter hallens klinkerplattor och når över hela lägenheten. Jackan och hjälmen ryms till vänster och klädkammaren sköter det mesta av förvaringen i din nya tvåa.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök har du miljösmarta vitvaror som hjälper till med vardagsbestyren. Köksinredningen är stilren och hållbar och ger bänkytor och förvaring. I vardagsrummet finns plats för festliga middagar och slappa söndagar i soffan.

Balkong

Din egen balkong ger lättmöblerad plats åt utomhusbordet och hyllan med slingrande murgröna. Med ett gäng värmande filtar är detta en plats att använda stora delar av året.

Sovrum

Sovrummet är platsen att längta till framåt kvällen. Här finns rum för den breda sängen, och fönsterbänken i natursten blir den självklara platsen för gröna växter. Garderoben hjälper till med förvaringen.

Badrum

Hörndusch, wc-stol, tvättställ och kombimaskin för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med hög standard. I spegelskåpet finns plats för krämer och produkter att stå på prydliga rader, och utdragslådan under tvättstället ger plats åt lagret med toarullar och schampo.

Hemfakta

Bostad
1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter