Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1503, 2 Rum, 52 m²

Två gemensamma terrasser i huset och egen balkong

Här bor du på 52 smart planerade kvadratmeter i hjärtat av gamla Mölndal. Den höga standarden återspeglas i materialval, kök och badrum och du har välplanerad och praktiskt utplacerad förvaring.

Ditt hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar i nya Kvarnbytornet. Takterrassen på sextonde våningen är platsen att ta med vänner och familj till när du ska visa utsikten, och på gårdsterrassen och i loungen får du avslappnade mötesplatser med grannarna. Frisk luft väntar även på hemmaplan med din sydöstvända balkong.

Hall

I din välkomnande hall finns plats för jackan och väskan direkt till vänster. Väggen till höger ger perfekt utrymme för hallspegeln och en hylla med praktiska prydligheter. Mittemot dörren till badrummet finns dörren som leder till din stora klädkammare.

Kök och vardagsrum

I ditt umgängesvänliga rum knyts köket och vardagsrummet ihop. Här är det enkelt att låta matlagningen bli en social aktivitet. Du har hög standard på köksinredning och vitvaror och bra plats för grytor, bunkar och resten av husgerådet. Soffan för trivsamma spelkvällar och lata lediga stunder gör sig fint invid fönstret i hörnet.

Balkong

Vardagsrummet öppnas upp mot hemmets balkong. Här kan du duka upp under sommarmånaderna, och du har trivsam plats för tomatplantor och annan växtlighet.

Badrum

Från hallen når du ditt badrum med praktisk hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till med tvättbestyren. Bänken över maskinen ger en trivsam plats för ljuset och växten, förutom att ytan är bra för vik- och sorteringsarbetet. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme ger ett stilfullt och lättskött rum.

Sovrum

Sovrummet är rummet att längta till vid dagens slut. Här finns en öppen yta för den breda sängen, och garderoben i hörnet bidrar med förvaringsplats.

Hemfakta

Bostad
1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter