Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två gemensamma terrasser i huset och egen balkong

Här bor du på 52 smart planerade kvadratmeter i hjärtat av gamla Mölndal. Den höga standarden återspeglas i materialval, kök och badrum och du har välplanerad och praktiskt utplacerad förvaring.

Ditt hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar i nya Kvarnbytornet. Takterrassen på sextonde våningen är platsen att ta med vänner och familj till när du ska visa utsikten, och på gårdsterrassen och i loungen får du avslappnade mötesplatser med grannarna. Frisk luft väntar även på hemmaplan med din sydöstvända balkong.

Hall

I din välkomnande hall finns plats för jackan och väskan direkt till vänster. Väggen till höger ger perfekt utrymme för hallspegeln och en hylla med praktiska prydligheter. Mittemot dörren till badrummet finns dörren som leder till din stora klädkammare.

Kök och vardagsrum

I ditt umgängesvänliga rum knyts köket och vardagsrummet ihop. Här är det enkelt att låta matlagningen bli en social aktivitet. Du har hög standard på köksinredning och vitvaror och bra plats för grytor, bunkar och resten av husgerådet. Soffan för trivsamma spelkvällar och lata lediga stunder gör sig fint invid fönstret i hörnet.

Balkong

Vardagsrummet öppnas upp mot hemmets balkong. Här kan du duka upp under sommarmånaderna, och du har trivsam plats för tomatplantor och annan växtlighet.

Badrum

Från hallen når du ditt badrum med praktisk hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till med tvättbestyren. Bänken över maskinen ger en trivsam plats för ljuset och växten, förutom att ytan är bra för vik- och sorteringsarbetet. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme ger ett stilfullt och lättskött rum.

Sovrum

Sovrummet är rummet att längta till vid dagens slut. Här finns en öppen yta för den breda sängen, och garderoben i hörnet bidrar med förvaringsplats.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.