Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gott om plats i Kvarnbytornet

Starta dagen med en löprunda i den närliggande naturen och pusta ut på gårdsterrassen innan du tar trapporna upp till din nya fyra. Här bor du naturnära i ett modernt och smart kvarter.

I Kvarnbyn blir det nya Kvarnbytornet kvarterets ståtligaste hus där det naturnära och historiska i området möter det moderna. Hemma har du 96 kvadratmeter att trivas på fördelade på tre sovrum, ett öppet kök och vardagsrum och badrum och gästtoalett. Hemmets balkong ger en generös yta i fördelaktigt sydöstläge.

Hall

När du kliver in i hallen har du öppningen till köket direkt till vänster – perfekt när du kommer hem med matkassarna. Hallen ger plats åt ytterkläder och längre in i lägenheten finns den rymliga klädkammaren.

Kök och vardagsrum

Hemmets gavelläge ger ett ljust rum där det sociala står i fokus. Maten lagas på hållbara och stilrena kökssnickerier och här ges bra plats åt husgeråd och råvaror. Dina vitvaror drar minimalt med energi med miljöns bästa i fokus. Vardagsrummet blir platsen för stillsamma hemmakvällar och högtidliga festligheter.

Balkong

Här kan de bekväma vilstolarna stå på rad under soliga dagar. Du har en generös balkongyta med härlig utblick där möblemang och växtligheter trivs i sydvästläget.

Sovrum 1 och 2

Legovärldar och kojbyggen, eller skrivbord och förvaring – du har två mindre rum som passar fint som barnrum eller arbetsrum. Hemmets stilrena ekparkett blir en bra grund för olika möblemang.

Sovrum 3

Från det breda fönstret kan du spana ut och se vad dagens väder blir när du drar upp rullgardinen. Garderoberna mittemot hjälper till att hålla ordning på kläderna, och på golvytan finns öppen plats för sängen.

Badrum och gästtoalett

Nära sovrummen finns hemmets eleganta och lättskötta badrum. Det ljusa kaklet bryts av med klinkerplattor, och golvvärmen ger värme underifrån. Smidigt placerade under en bänk i bra vikhöjd finns tvättmaskinen och torktumlaren. I hallen finns en mindre gästtoalett med wc och tvättställ.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.