Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

1404, 3 Rum, 82 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Sydvästläge och bra förvaring

Dubbla klädkammare, fönster i tre väderstreck och en spatiös balkong med solig utsikt – välkommen till en trea att trivas i mitt i hjärtat av gamla Mölndal.

Här kan du njuta av kvarterets småstadskänsla och närheten till staden. I Kvarnbytornet bor du i ett modernt hus med gemensamma utrymmen för ett förstorat hem och möjlighet att träffa grannarna. Hemma har du 82 egna kvadratmeter att landa på. Ditt sydvästvända läge gör balkongen till en favoritplats under stora delar av året, och med ett gäng filtar nära till hands behöver balkongsäsongen nästan aldrig ta slut.

Hall

I din välkomnande hall stuvas jackor och skor undan i den rymliga klädkammaren. I klädkammarens städskåp väntar dammsugaren, och i hallen kommer belysningen från stilrena spotlights i taket.

Kök och vardagsrum

Köket är stilrent utformat med energieffektiva vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. Köksbänkarna ger gott om plats åt skärbrädor och råvaror till kvällens matlagning. I vardagsrummet väntar plats att umgås på och här finns även dörren till balkongen som bli en uppskattad förlängning av rummet. Fönster åt tre håll ger ett ljust och öppet rum.

Balkong

På din nya balkong trivs tomatplantor, små kryddodlingar och vackra blommor vid sidan av utomhusmöblemanget för middagar och slappa stunder. Sydvästläget gör att du kan hoppas på många sköna stunder med solen som sällskap.

Sovrum 1

Här finns en klädkammare där fritidskläder och festblåsor kan hänga på rad. Du har gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger intill det större och passar fint som barnrum. Här finns inbyggd förvaring med dubbla garderober. Rummet har plats för en säng och ett litet skrivbord invid fönstret.

Badrum

Badrummet bjuder på stilren utformning med ljust kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns familjens tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när det tvätt står på schemat. Bänken ovanför maskinerna blir en bra arbetsyta när du ska vika och sortera.

Hemfakta

Bostad
1404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 787 kr
Pris per m²
49 695 kr
Pris
4 075 000 kr
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter