Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1404, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Sydvästläge och bra förvaring

Dubbla klädkammare, fönster i tre väderstreck och en spatiös balkong med solig utsikt – välkommen till en trea att trivas i mitt i hjärtat av gamla Mölndal.

Här kan du njuta av kvarterets småstadskänsla och närheten till staden. I Kvarnbytornet bor du i ett modernt hus med gemensamma utrymmen för ett förstorat hem och möjlighet att träffa grannarna. Hemma har du 82 egna kvadratmeter att landa på. Ditt sydvästvända läge gör balkongen till en favoritplats under stora delar av året, och med ett gäng filtar nära till hands behöver balkongsäsongen nästan aldrig ta slut.

Hall

I din välkomnande hall stuvas jackor och skor undan i den rymliga klädkammaren. I klädkammarens städskåp väntar dammsugaren, och i hallen kommer belysningen från stilrena spotlights i taket.

Kök och vardagsrum

Köket är stilrent utformat med energieffektiva vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. Köksbänkarna ger gott om plats åt skärbrädor och råvaror till kvällens matlagning. I vardagsrummet väntar plats att umgås på och här finns även dörren till balkongen som bli en uppskattad förlängning av rummet. Fönster åt tre håll ger ett ljust och öppet rum.

Balkong

På din nya balkong trivs tomatplantor, små kryddodlingar och vackra blommor vid sidan av utomhusmöblemanget för middagar och slappa stunder. Sydvästläget gör att du kan hoppas på många sköna stunder med solen som sällskap.

Sovrum 1

Här finns en klädkammare där fritidskläder och festblåsor kan hänga på rad. Du har gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger intill det större och passar fint som barnrum. Här finns inbyggd förvaring med dubbla garderober. Rummet har plats för en säng och ett litet skrivbord invid fönstret.

Badrum

Badrummet bjuder på stilren utformning med ljust kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns familjens tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när det tvätt står på schemat. Bänken ovanför maskinerna blir en bra arbetsyta när du ska vika och sortera.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.