Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Skåla in det nya året på en gemensam takterrass

När du bor med en gemensam takterrass på sextonde våningen är du den självskrivna värden för nyårsmiddagen. Ta med glasen upp och skåla in året med vidsträckt utsikt över fyrverkerierna.

Snittar och flådiga rätter till middagen ordnar du i ditt nya kök där stilrena kökssnickerier och miljöklassade vitvaror är grunden. Klädkammaren i hallen är ett tacksamt inslag när du snabbt ska städa undan och göra plats för gästernas ytterkläder. Om du skuffar undan soffan i vardagsrummet kan du duka upp med långbordet som rymmer många vänner, och här ger gavelläget härliga utblickar och ljusinsläpp.

Hall

I din välkomnande hall får ytterkläder plats rakt fram. Kläder och pryttlar får sitt bo i rummets rymliga klädkammare. Även städskrubben ger rummet förvaring.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet där kök och vardagsrum möts har en ljus ekparkett och gott om ljusinsläpp. Du har en stilren bänkyta när du donar i köket, och efter middagar och festligheter hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med efterarbetet. Alla vitvaror är miljömedvetet energisnåla. Rummet ger plats åt möblemang för soffhäng och middagar med trivsamt ljusinsläpp från två väderstreck.

Balkong

Med en egen balkong finns den friska luften alltid nära till hands, och ett gäng värmande filtar på behändigt avstånd gör balkongen till en uppskattad plats året om.

Sovrum

Ditt nya sovrum rymmer en bred säng utan att rummet känns trångt. Du har plats för rogivande inredning, och detta blir den lugna platsen att dröja sig kvar på under långsamma och lediga morgnar.

Badrum

I ditt badrum ger de helkaklade väggarna och klinkergolvet med golvvärme ett stilrent intryck. Rummet har en hörndusch med glasväggar och en kombinationsmaskin som sköter jobbet med tvätt och tork.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.