Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1402, 2 Rum, 58 m²

Skåla in det nya året på en gemensam takterrass

När du bor med en gemensam takterrass på sextonde våningen är du den självskrivna värden för nyårsmiddagen. Ta med glasen upp och skåla in året med vidsträckt utsikt över fyrverkerierna.

Snittar och flådiga rätter till middagen ordnar du i ditt nya kök där stilrena kökssnickerier och miljöklassade vitvaror är grunden. Klädkammaren i hallen är ett tacksamt inslag när du snabbt ska städa undan och göra plats för gästernas ytterkläder. Om du skuffar undan soffan i vardagsrummet kan du duka upp med långbordet som rymmer många vänner, och här ger gavelläget härliga utblickar och ljusinsläpp.

Hall

I din välkomnande hall får ytterkläder plats rakt fram. Kläder och pryttlar får sitt bo i rummets rymliga klädkammare. Även städskrubben ger rummet förvaring.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet där kök och vardagsrum möts har en ljus ekparkett och gott om ljusinsläpp. Du har en stilren bänkyta när du donar i köket, och efter middagar och festligheter hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med efterarbetet. Alla vitvaror är miljömedvetet energisnåla. Rummet ger plats åt möblemang för soffhäng och middagar med trivsamt ljusinsläpp från två väderstreck.

Balkong

Med en egen balkong finns den friska luften alltid nära till hands, och ett gäng värmande filtar på behändigt avstånd gör balkongen till en uppskattad plats året om.

Sovrum

Ditt nya sovrum rymmer en bred säng utan att rummet känns trångt. Du har plats för rogivande inredning, och detta blir den lugna platsen att dröja sig kvar på under långsamma och lediga morgnar.

Badrum

I ditt badrum ger de helkaklade väggarna och klinkergolvet med golvvärme ett stilrent intryck. Rummet har en hörndusch med glasväggar och en kombinationsmaskin som sköter jobbet med tvätt och tork.

Hemfakta

Bostad
1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter