Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Modernt hem i gamla Mölndal

I Mölndal finns alla bekvämligheter på nära håll och du har samtidigt nära till Göteborg när ett bredare utbud lockar. Här bor du med en mix av stad och natur utanför kvarteret.

När du vill lära känna dina nya omgivningar kan Mölndals stadsmuseum som ligger ett par minuter hemifrån vara värt ett besök. Ditt nya kvarter ligger i Kvarnbyn, och här möts det gamla och det nya på ett välplanerat sätt. I kvarterets nya hus Kvarnbytornet finns din tvåa på 52 smart planerade kvadratmeter.

Hall

Här kliver du in på stilrena klinkerplattor och möts av plats att hänga jackan till vänster. Rummets klädkammare erbjuder generös förvaring med assistans av smart garderobsinredning.

Kök och vardagsrum

I en sällskaplig lösning möts kök och vardagsrum i ett öppet rum. Här är det enkelt att låta matlagningen blir en del av det sociala. Köket är utrustat med alla bekvämligheter, och vitvarorna är energieffektiva med omtanke om miljön. Spelkvällar, middagar och slappa stunder får sin plats i vardagsrummet.

Sovrum

Garderoben i hörnet kompletterar förvaringen i hallens klädkammare. Här kan en del av kläderna och extratäcket få sin plats. Här kommer ljuset in från fönstret mot balkongen och sängen får ordentligt med plats på ekparketten.

Balkong

Här har du en möbleringsbar balkong i trivsamt sydöstläge. En hylla med utomhusväxter, ljuslyktor och värmande filtar nära till hands ger ett härligt utomhusrum.

Badrum

Från hallen når du ditt helkaklade badrum med tvättmöjlighet. I kombinationsmaskinen kan tvätten bli både ren och torr. Du har bra förvaring i spegelskåp och kommod och de värmande inslagen med handdukstork och golvvärme är välkomna detaljer.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.