Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1105, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april kl 11-12 finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Sydvästvänd balkong och tre sovrum

Ditt öppna rum för matlagning och umgänge förlängs med en generös balkong i sydvästläge. I kvarteret finns gott om gemensamma ytor där hemmet växer och grannarna kan träffas.

I lummiga Kvarnbyn finns ditt nya hem med plats för familjen. I grannskapet finns parker och grönområden och hemma har du en solig sydvästbalkong. Bra förvaring och vitvaror i toppklass förenklar vardagens bestyr i din stilrent utformade lägenhet. Du har nära in till Mölndals stadskärna och bra kommunikationer till Göteborg.

Hall och klädkammare

Här välkomnas du av en rymlig hall som ger plats åt säsongens ytterkläder utan problem. I anslutning till hallen finns även klädkammaren som blir ett tacksamt tillskott till förvaringen.

Vardagsrum och kök

I ditt öppna rum blir matlagningen en självklar del av umgänget. Här är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning eller fortsätta samtalet som pågår i soffan när du plockar in disken. Du kan duka upp för många sittande gäster, och balkongen blir din egen uteservering. Kyl och frys i fullhöjd ger plats åt råvaror och rester, och med ungen i ergonomisk höjd har du smidig uppsikt över brödets gräddning.

Balkong

18 kvadratmeter i skönt sydvästläge förgyller ditt hem. Här kan de bekväma solstolarna stå på rad vid sidan av trivsamma kryddodlingar och tomatplantor.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finns hemmets två mindre sovrum. Utifrån önskemål och behov finns här två stilrena och lättmöblerade rum som passar fint som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Ytterst på raden av sovrum finns det största. Här har du 14 kvadratmeter att inreda med den breda sängen och dubbla sängbord. Tre garderober ger kläderna ett hem och på fönsterbänken kan den gröna växten och andra prydligheter husera.

Badrum och gästtoalett

I bekväm anslutning till sovrummen finns hemmets badrum. Rummets helkaklade väggar i vitt och klinkergolvet med golvvärme ger en stilren och lättskött grund till rummet. Handduken torkar fort på handdukstorken och du har bra badrumsförvaring. Smidigt placerade under en arbetsbänk finns hemmets tvätt- och torkmaskiner placerade. Hallen är platsen för den lilla gästtoaletten.

Hemfakta

Bostad
1105
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter