Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sydvästvänd balkong och tre sovrum

Ditt öppna rum för matlagning och umgänge förlängs med en generös balkong i sydvästläge. I kvarteret finns gott om gemensamma ytor där hemmet växer och grannarna kan träffas.

I lummiga Kvarnbyn finns ditt nya hem med plats för familjen. I grannskapet finns parker och grönområden och hemma har du en solig sydvästbalkong. Bra förvaring och vitvaror i toppklass förenklar vardagens bestyr i din stilrent utformade lägenhet. Du har nära in till Mölndals stadskärna och bra kommunikationer till Göteborg.

Hall och klädkammare

Här välkomnas du av en rymlig hall som ger plats åt säsongens ytterkläder utan problem. I anslutning till hallen finns även klädkammaren som blir ett tacksamt tillskott till förvaringen.

Vardagsrum och kök

I ditt öppna rum blir matlagningen en självklar del av umgänget. Här är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning eller fortsätta samtalet som pågår i soffan när du plockar in disken. Du kan duka upp för många sittande gäster, och balkongen blir din egen uteservering. Kyl och frys i fullhöjd ger plats åt råvaror och rester, och med ungen i ergonomisk höjd har du smidig uppsikt över brödets gräddning.

Balkong

18 kvadratmeter i skönt sydvästläge förgyller ditt hem. Här kan de bekväma solstolarna stå på rad vid sidan av trivsamma kryddodlingar och tomatplantor.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finns hemmets två mindre sovrum. Utifrån önskemål och behov finns här två stilrena och lättmöblerade rum som passar fint som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Ytterst på raden av sovrum finns det största. Här har du 14 kvadratmeter att inreda med den breda sängen och dubbla sängbord. Tre garderober ger kläderna ett hem och på fönsterbänken kan den gröna växten och andra prydligheter husera.

Badrum och gästtoalett

I bekväm anslutning till sovrummen finns hemmets badrum. Rummets helkaklade väggar i vitt och klinkergolvet med golvvärme ger en stilren och lättskött grund till rummet. Handduken torkar fort på handdukstorken och du har bra badrumsförvaring. Smidigt placerade under en arbetsbänk finns hemmets tvätt- och torkmaskiner placerade. Hallen är platsen för den lilla gästtoaletten.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.