Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1104, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Dubbla klädkammare och solig balkong

Smart planerad förvaring, hög standard i kök och badrum och stilrena materialval – här bor du i en praktisk och modern trea i Kvarnbytornet. Balkongen i sydvästläge är en välkommen detalj.

Hemmets ekparkett når genom alla rum och skapar en enhetlig bas tillsammans med de vitmålade väggarna. Du har två klädkammare att strukturera och förvara i. Utrymmena är även uppskattade när du snabbt behöver städa upp inför oväntat besök. Sommartid blir den rymliga balkongen en plats att längta till, och med värmande filtar och ljuslyktor kan man förlänga både kvällar och säsonger.

Hall med klädkammare

Från trapphuset kliver du in i din nya hall. Ytterkläderna kan du hänga av dig direkt till vänster, och ett par steg in har du dörren till den stora klädkammaren. I klädkammaren finns även städskåpet där dammsugaren och trasorna vilar mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

Hemmets öppna rum får in ljuset från fönster i tre väderstreck. I ena hörnet ligger köket format som ett L. Här har du gott om bänkyta när maten ska förberedas, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och rester trängas. Den snyggt integrerade diskmaskinen och dina andra vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång med omsorg om miljön.

Balkong

Din nya balkong ger dig en stor utomhusmiljö i sydvästläge precis utanför vardagsrummet. Här är platsen för sommarens middagar och för hemmaodling och annat pyssel.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum vilar vägg i vägg. I det mindre finns två garderober i det ena hörnet och i det större finns en till klädkammare. Förutom bra förvaring ger rummen även trivsamma ytor för sängar och annan rogivande möblering.

Badrum

Till höger om dörren finns din tvätthörna med maskiner som ordnar både tvätt och torkning. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk där du kan para ihop strumpor och vika tröjor i ergonomisk höjd. Badrummet är också försett med hörndusch, wc, tvättställ och förvaring. Golvvärmen och handdukstorken ger värme och trivsel.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.