Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Modernt boende i anrik miljö

Intill den anrika industrimiljön vid Kvarnbyn finns ditt nya grannskap där gammalt och nytt möts. Här bor du i kvarteret ståtligaste hus med en vidsträckt utsikt från takterrassen på våning 16.

Vardagsrummets gavelläge ger ett härligt ljusinsläpp till festliga middagar och vardagens bestyr. Du har bra förvaring i alla rum och ljusa och stilrena material. En trappa ner finns husets lounge där du kan jobba i lugn och ro, eller ta en kaffe med grannarna. Tar du hissen och åker högst upp i huset hamnar du på takterrassen där du kan njuta av utsikten från husets högt belägna läge.

Hall

Här kan jackorna hänga på rad till vänster, och i garderoben kan en del av ytterkläderna stuvas undan. Snett åt höger väntar hemmets öppna rum och rakt fram finns det stora sovrummet.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet finns en avskild hörna för matlagningen och en öppen yta för sällskapliga möblemang. Festliga middagar och slappa hemmakvällar får här sin plats. Köket rymmer alla bekvämligheter och ger gott om plats åt husgeråd och matvaror. Vitvarorna i din nya lägenhet gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Även om huset har terrass både på taket och på gården är det skönt med en egen utomhusmiljö. Din nya balkong når du från vardagsrummet och sovrummet och här har du en trivsam yta för utemöblerna och växtligheter.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sovrum är placerade i var sin ände av lägenhetens yta. Det mindre har två garderober och det större ger förvaring genom en rymlig klädkammare. Det stora sovrummet har plats för dubbelsängen och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under långsamma lediga morgnar.

Badrum

Duschhörna, förvaring, tvättmaskin och torktumlare gör detta till rummet för både tvagning och tvätt. Om så önskas finns här även plats för ett badkar om du föredrar bad framför dusch. Golvvärme, handdukstork och spotlights bidrar till rummets stilrena elegans.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.