Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1101, 3 Rum, 74 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Modernt boende i anrik miljö

Intill den anrika industrimiljön vid Kvarnbyn finns ditt nya grannskap där gammalt och nytt möts. Här bor du i kvarteret ståtligaste hus med en vidsträckt utsikt från takterrassen på våning 16.

Vardagsrummets gavelläge ger ett härligt ljusinsläpp till festliga middagar och vardagens bestyr. Du har bra förvaring i alla rum och ljusa och stilrena material. En trappa ner finns husets lounge där du kan jobba i lugn och ro, eller ta en kaffe med grannarna. Tar du hissen och åker högst upp i huset hamnar du på takterrassen där du kan njuta av utsikten från husets högt belägna läge.

Hall

Här kan jackorna hänga på rad till vänster, och i garderoben kan en del av ytterkläderna stuvas undan. Snett åt höger väntar hemmets öppna rum och rakt fram finns det stora sovrummet.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet finns en avskild hörna för matlagningen och en öppen yta för sällskapliga möblemang. Festliga middagar och slappa hemmakvällar får här sin plats. Köket rymmer alla bekvämligheter och ger gott om plats åt husgeråd och matvaror. Vitvarorna i din nya lägenhet gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Även om huset har terrass både på taket och på gården är det skönt med en egen utomhusmiljö. Din nya balkong når du från vardagsrummet och sovrummet och här har du en trivsam yta för utemöblerna och växtligheter.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sovrum är placerade i var sin ände av lägenhetens yta. Det mindre har två garderober och det större ger förvaring genom en rymlig klädkammare. Det stora sovrummet har plats för dubbelsängen och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under långsamma lediga morgnar.

Badrum

Duschhörna, förvaring, tvättmaskin och torktumlare gör detta till rummet för både tvagning och tvätt. Om så önskas finns här även plats för ett badkar om du föredrar bad framför dusch. Golvvärme, handdukstork och spotlights bidrar till rummets stilrena elegans.

Hemfakta

Bostad
1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter