Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Dubbla gemensamma terrasser och nära till stan

Din nya etta når utanför lägenhetens väggar med husets gemensamma utrymmen. Här kan du umgås med grannar och vänner på takterrassen eller jobba hemifrån i den nya loungen på ditt våningsplan.

Här bor du i ett kvarter där Mölndals innerstad finns på behändigt promenadavstånd, och du tar dig snabbt in till Göteborg när storstadens utbud lockar. Hemma har du en etta där stilren hållbarhet är grunden. Klädkammaren sköter hemmets förvaring, och du har en trivsam hörna för sängen. Du har gott om utomhusmiljöer på hemmaplan med en terrass på taket och en ute på gården.

Hall och klädkammare

I din nya hall finns utrymme för en lång kroklist där jackor, väskor, paraplyer och prydligheter får en dekorativ och praktisk plats. Efter badrummet följer din rymliga klädkammare som ger ett hem åt hela samlingen av kläder, lådor och förra säsongens pynt.

Kök

Ditt nya kök breder ut sig längst det öppna rummets ena vägg. Här svänger du ihop snabba mellanmål och låter paradrätterna ta sin tid. Som hjälp i matlagningen har du energieffektiva vitvaror och stilren köksinredning i ljust utförande.

Vardagsrum och sovalkov

I hörnan får sängen sin avskilda plats, och rummet ger plats åt soffan, matmöbeln och skrivbordet på den öppna ytan. Här kan du fälla ut bordet och plocka fram extrastolarna när du har bjudit in till stor middag, och skuffa undan alla möbler när du vill ordna ditt egna dansgolv.

Badrum

Efter duschen sätter du fötterna på golvvarma klinkerplattor och handduken har sin plats på handdukstorken. Det mörka klinkergolvet bryter av mot de ljust kaklade väggarna, och du har bra förvaring över och under tvättstället. När det är dags för tvättdag gör den kombinerade tvätt- och torkmaskinen tvätten både ren och torr.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.