Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

0903, 2 Rum, 54 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Välplanerat hem med gemensam terrass på taket

I Kvarnbytornet bor du i kvarterets ståtligaste byggnad i ett grannskap där det historiska och det moderna möts. Du har en balkong i sydvästläge och välplanerade ytor inomhus.

Din nya balkong sträcker sig längst med köket och vardagsrummet och ger en trivsam utemiljö på hemmaplan. I din tvåa är stilrena och hållbara material grunden i alla rum. När det vankas sommarkalas kan du servera välkomstdrinken på takterrassen på våning 16 med svårslagen utsikt innan det är dags att slå sig ner i ditt vardagsrum där gavelläget ger ett generöst ljusinsläpp.

Hall

Här kommer du in i en välkomnande hall där jackor och väskor kan hänga på ordnade rader. Belysningen får du från spotlights i taket, och under fötterna ligger eleganta klinkerplattor.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är placerat i det öppna rummets ena ände. Här lagar du maten med miljöklassade vitvaror och på bänkytor där skärbrädor och bunkar får gott om plats. Skåpet med kyl och frys och städskåpet ger tillsammans en något avgränsad del för köket samtidigt som det öppna rummet hålls ihop. Vardagsrummets gavelläge get rummet ljus till den sällskapliga möbleringen.

Balkong

Balkongens storlek på tretton kvadratmeter gör att du kan inreda för både middagar och slappa stunder i utsträckt läge. Vill du variera dig kan du smidigt åka upp till takterrassen eller gå ut till terrassen på gården.

Sovrum

Med en garderobsvägg kan du få en bra överblick över kläder och prylar. Hemmets ekparkett och ljust målade väggar blir grunden för sovrummets vilsamma möblering.

Badrum

I badrummet väntar smidig förvaring, en hörndusch och tvätt- och torkmaskiner. Klinkergolv och helkaklade väggar ger rummet en enhetlig och stilren känsla, och golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Hemfakta

Bostad
0903
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 16
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter