Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem med gemensam terrass på taket

I Kvarnbytornet bor du i kvarterets ståtligaste byggnad i ett grannskap där det historiska och det moderna möts. Du har en balkong i sydvästläge och välplanerade ytor inomhus.

Din nya balkong sträcker sig längst med köket och vardagsrummet och ger en trivsam utemiljö på hemmaplan. I din tvåa är stilrena och hållbara material grunden i alla rum. När det vankas sommarkalas kan du servera välkomstdrinken på takterrassen på våning 16 med svårslagen utsikt innan det är dags att slå sig ner i ditt vardagsrum där gavelläget ger ett generöst ljusinsläpp.

Hall

Här kommer du in i en välkomnande hall där jackor och väskor kan hänga på ordnade rader. Belysningen får du från spotlights i taket, och under fötterna ligger eleganta klinkerplattor.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är placerat i det öppna rummets ena ände. Här lagar du maten med miljöklassade vitvaror och på bänkytor där skärbrädor och bunkar får gott om plats. Skåpet med kyl och frys och städskåpet ger tillsammans en något avgränsad del för köket samtidigt som det öppna rummet hålls ihop. Vardagsrummets gavelläge get rummet ljus till den sällskapliga möbleringen.

Balkong

Balkongens storlek på tretton kvadratmeter gör att du kan inreda för både middagar och slappa stunder i utsträckt läge. Vill du variera dig kan du smidigt åka upp till takterrassen eller gå ut till terrassen på gården.

Sovrum

Med en garderobsvägg kan du få en bra överblick över kläder och prylar. Hemmets ekparkett och ljust målade väggar blir grunden för sovrummets vilsamma möblering.

Badrum

I badrummet väntar smidig förvaring, en hörndusch och tvätt- och torkmaskiner. Klinkergolv och helkaklade väggar ger rummet en enhetlig och stilren känsla, och golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.