Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart hem med stor balkong

Här bor du i en trivsam etta där den stora balkongen i sydvästläge blir som ett extra rum. Utanför dörren finns Kvarnbyns lummiga småstadskänsla, och Mölndals centrum väntar på behändigt avstånd.

Ditt nya hus sträcker sig 16 våningar upp, och högst upp väntar en takterrass med maffig utsikt. Här bor du med gårdsterrass och husets lounge inom nära räckhåll, och balkongen blir din egen utomhusmiljö. Hemma har du 43 smart planerade kvadratmeter där stilren utformning och hög standard blir en bra grund för din personliga smak.

Hall och kök

I din nya hall får ytterkläderna sin plats i utrymmet till höger. Med fyra garderober ett par steg in kan kläderna husera på bekvämt avstånd till badrummet. Rummet förlängs åt kökshörnan där matlagningen får sin plats. Här släpper fönstret in ett trivsamt ljus och du har rum för husgeråd och råvaror. Diskmaskinen och de andra vitvarorna är miljöklassade och energisnåla.

Vardagsrum och sovalkov

Hemmets största rum är det där vardagsrum och sovhörnan möts. Här ger fönstren och balkongdörren ljus och rymd åt rummet. På parketten av ek kan du möblera med matplats, soffhörna och säng.

Balkong

Din balkong skämmer bort dig med generös yta och sydvästläge. Här kan du breda ut filtar och kuddar för en utomhusbädd, eller påta i kryddodlingarna i din lilla köksträdgård.

Badrum

Här kliver du in i ett badrum där klinkerplattorna med golvvärme bidrar till rummets hemtrevlighet och höga standard. Du har en hörndusch med glasväggar, bra förvaring i spegelskåpet och kommodens utdragslåda och belysning från spotlights i taket. När tvättkorgen är full hjälper den kombinerade tvätt-och torkmaskinen till med jobbet.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.