Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Kvarnbytornet i Mölndal

Drömmer du om höga höjder?

Förverkliga din bostadsdröm i Kvarnbytornet. Här bor du högt upp i gamla Kvarnbyn med svårslagen utsikt och gångavstånd till Mölndals innerstad.

Vill du bo i ett 16-våningshus med fantastiska utblickar, möjlighet att jobba hemifrån i loungen, takterrass och en privat gårdsterrass där du kan koppla av och umgås? Då kan Kvarnbytornet vara någonting för dig. Här finns stadens utbud och Mölndals nya galleria på gångavstånd. Forsen, de charmiga gatumiljöerna, tegelbyggnaderna och det pittoreska torget med bageri och restaurang sätter en särskild prägel på ditt boende. Huset är snart färdigbyggt och vägen mot ett nytt grannskap är påbörjad. Välkommen till Kvarnbytornet.

Vill du bli en av grannarna i Kvarnbytornet?

Försäljningen av bostäderna i Kvarnbytornet är i full gång och nu finns endast ett fåtal hem kvar. Är du intresserad av en lägenhet eller att få komma på visning är du varmt välkommen att kontakta säljare Helena Baarlid Hallgren.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
77
Antal rum
2 - 3
Storlek
52 - 74 m²
Pris
3 050 000 - 4 475 000 kr
Våningar
16
Här finns
Takterrass

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Titta in i Kvarnbytornet

Ljusa lägenheter med gott om plats att leva och umgås. Välkommen till ett nytt grannskap i Mölndal med inflyttning i mars 2020.

Titta in i Kvarnbytornet

Ljusa lägenheter med gott om plats att leva och umgås. Välkommen till ett nytt grannskap i Mölndal med inflyttning i mars 2020.