Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Kvarnbytornet i Mölndal

Kvarnbytornet i Mölndal

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Tre rum och en takterrass?

Ett hem är så mycket mer än fyra väggar. Upplev gemenskapen i Kvarnbytornet, en svårslagen utsikt och Mölndals innerstad på promenadavstånd.

Vill du bo i ett 16-våningshus med fantastiska utblickar, möjlighet att jobba hemifrån i loungen, takterrass och en privat gårdsterrass där du kan koppla av och umgås? Då kan Kvarnbytornet vara någonting för dig. Här finns stadens utbud och Mölndals nya galleria på gångavstånd. Forsen, de charmiga gatumiljöerna, tegelbyggnaderna och det pittoreska torget med bageri och restaurang sätter en särskild prägel på ditt boende. Huset är snart färdigbyggt och vägen mot ett nytt grannskap är påbörjad. Välkommen till Kvarnbytornet.

Vill du bli en av grannarna i Kvarnbytornet?

Försäljningen av bostäderna i Kvarnbytornet är i full gång och nu finns endast ett fåtal hem kvar. Är du intresserad av en lägenhet eller att få komma på visning är du alltid välkommen att kontakta säljare Niklas Källberg.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
77
Antal rum
2 - 3
Storlek
52 - 74 m²
Pris
3 050 000 - 4 375 000 kr
Våningar
16
Här finns
Takterrass
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Titta in i Kvarnbytornet

Ljusa lägenheter med gott om plats att leva och umgås. Välkommen till ett nytt grannskap i Mölndal med inflyttning i mars 2020.

Titta in i Kvarnbytornet

Ljusa lägenheter med gott om plats att leva och umgås. Välkommen till ett nytt grannskap i Mölndal med inflyttning i mars 2020.