Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Kvarnbytornet i Mölndal

1 planerad visning
Med en underbar gårdsterrass

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Moderna hem i historisk miljö

Bo intill gamla Kvarnbyn med svårslagen utsikt och gångavstånd till Mölndals innerstad. Här är byggandet i full gång och de första lägenheterna står redo för inflyttning i mars 2020.

Nu reser sig ett 16-våningshus med fantastiska utblickar, möjlighet att jobba hemifrån i loungen, terrass på taket och en privat gårdsterrass där du kan koppla av och umgås. Stadens utbud och Mölndals nya galleria finns på gångavstånd. Forsen, de charmiga gatumiljöerna, tegelbyggnaderna och det pittoreska torget med bageri och restaurang sätter en särskild prägel på ditt boende. Byggprocessen är igång och vägen mot ett nytt grannskap är påbörjad. Välkommen till Kvarnbytornet.

Vill du bli en av grannarna i Kvarnbytornet?

Försäljningen av bostäderna i Kvarnbytornet är i full gång. Är du intresserad av en bostad är du varmt välkommen att kontakta ansvarig säljare Helena Baarlid Hallgren på nedan kontaktuppgifter. Det går också bra att göra en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad via e-post om kommande visningar och status i projektet.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 4
Antal bostäder
77 st
Pris
2 100 000 - 5 200 000 kr
Storlek
33 - 96 m²
Våningar
16 st
Attribut
Takterrass

Kontakt

Helena  Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

+46734400684

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri