Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

C1103, 3 Rum, 78 m²

Beskrivning

Lägenhet med två balkonger

Din nya lägenhet har dubbla balkonger, varav en av dem är inglasad. Det ger ett perfekt extra rum att nyttja under stora delar av året.

Med sitt läge i Kvarnbyn och Mölndal har lägenheten en fin placering och du har bra kommunikationer härifrån. Du når de centrala delarna av Göteborg snabbt. Här har du trea på 78 kvadratmeter som har två sovrum, ett stort badrum, samt en funktionell klädkammare med bra förvaring.

Hall

Hallen är fräsch och praktisk med två garderober och utrymme för skoställ.

Badrum

Direkt från hallen når du badrummet. Det är rymligt med helkaklade väggar och klinkers på golvet. Du har tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med skåp ovanför.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är separerade. Köket har bra arbetsytor och plats för ett stort matbord. Vardagsrummet har bra yta för en större soffgrupp. Båda har utgång till varsin balkong.

Balkong

Balkongen du når via vardagsrummet är på tolv kvadratmeter. Så här får du utan problem plats med balkongmöblerna och balkongväxterna.

Inglasad balkong

Den inglasade balkongen på fyra kvadratmeter når du via köket. Här har du en balkong du kan njuta av stora delar av året och det passar perfekt att ta höstmiddagarna här.

Sovrum 1

Ut från köket och via vardagsrummet når du sovrum ett på elva kvadratmeter. Här får du plats med dubbelsängen och du har nära till klädkammaren.

Klädkammare

Lägenheten har en egen liten klädkammare där du kan förvara alla dina kläder. Den ligger strategiskt placerad mellan de två sovrummen.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ligger i anslutning till det första. Det är på tolv kvadratmeter och har två garderober och ett linneskåp.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer