Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

C1103, 3 Rum, 78 m²

Lägenhet med två balkonger

Din nya lägenhet har dubbla balkonger, varav en av dem är inglasad. Det ger ett perfekt extra rum att nyttja under stora delar av året.

Med sitt läge i Kvarnbyn och Mölndal har lägenheten en fin placering och du har bra kommunikationer härifrån. Du når de centrala delarna av Göteborg snabbt. Här har du trea på 78 kvadratmeter som har två sovrum, ett stort badrum, samt en funktionell klädkammare med bra förvaring.

Hall

Hallen är fräsch och praktisk med två garderober och utrymme för skoställ.

Badrum

Direkt från hallen når du badrummet. Det är rymligt med helkaklade väggar och klinkers på golvet. Du har tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med skåp ovanför.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är separerade. Köket har bra arbetsytor och plats för ett stort matbord. Vardagsrummet har bra yta för en större soffgrupp. Båda har utgång till varsin balkong.

Balkong

Balkongen du når via vardagsrummet är på tolv kvadratmeter. Så här får du utan problem plats med balkongmöblerna och balkongväxterna.

Inglasad balkong

Den inglasade balkongen på fyra kvadratmeter når du via köket. Här har du en balkong du kan njuta av stora delar av året och det passar perfekt att ta höstmiddagarna här.

Sovrum 1

Ut från köket och via vardagsrummet når du sovrum ett på elva kvadratmeter. Här får du plats med dubbelsängen och du har nära till klädkammaren.

Klädkammare

Lägenheten har en egen liten klädkammare där du kan förvara alla dina kläder. Den ligger strategiskt placerad mellan de två sovrummen.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ligger i anslutning till det första. Det är på tolv kvadratmeter och har två garderober och ett linneskåp.

Hemfakta

Bostad
C1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer