Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1203, 3 Rum, 78 m²

På tredje våningen med dubbla balkonger

Din nya rymliga lägenhet är smart planerad. Här får du plats att ha svärföräldrarna på besök utan att det blir trångt, och med två balkonger kan du alltid ta middagen utomhus när vädret tillåter.

I Kvarnbyfallet har du chansen att bo i ett modernt bostadskvarter med promenadavstånd till Mölndals innerstad, samt inte alls långt till de centrala delarna av Göteborg. Lägenheten är på 78 kvadratmeter och rymmer både två sovrum, ett stort badrum, och två balkonger där en är inglasad.

Hall

In genom din nya ytterdörr möts du av ekparkett och två praktiska garderober.

Badrum

Med direkt anslutning till hallen hittar vi badrummet. Här har du gott om plats och du finner tvättmaskin, torktumlare och en duschhörna här.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du först vardagsrummet. Det har bra storlek för att få plats med en större soffgrupp och bokhyllan. Köket har fina arbetsytor samt plats för ett matbord för minst sex personer.

Inglasad balkong

Från köket tar du dig ut till den inglasade balkongen. Den är på fyra kvadratmeter och det passar perfekt att bjuda någon på fika här när det är lite kyligare ute.

Balkong

I vardagsrummet kommer du ut på din stora balkong. På tolv kvadratmeter får du plats med både balkongmöbler och dina växter.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen i hemmet är nästan lika stora. Sovrum ett är en kvadratmeter mindre än sovrum två. Det andra sovrummet har två garderober och ett linneskåp.

Klädkammare

Klädkammaren ligger praktiskt placerad mellan de två sovrummen. Här kan du enkelt organisera din garderob.

Hemfakta

Bostad
B1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer