Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1001, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

På markplan med både uteplats och balkong

Lägenhetens charmiga läge i Kvarnbyn plus de välplanerade kvadratmetrarna den bjuder på gör den till en lägenhet i toppklass. Här har du två sovrum och både en uteplats och inglasad balkong.

Din nya lägenhet på 82 ytsmarta kvadrat rymmer både två sovrum, två badrum och en uteplats samt en inglasad balkong. Med sin bra förvaring i form av fyra garderober och en klädkammare har du bra med utrymme och plats för alla dina saker.

Hall

Hallen välkomnar dig med plats för att hänga av dig jackan och ställa undan skorna. Här tar du dig enkelt vidare till de två badrummen eller in till vardagsrummet.

Badrum och gästtoalett

Lägenheten har två badrum. Ett lite större med tvättmaskin och torktumlare, samt ett lite mindre som fungerar utmärkt som gästtoalett.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är uppdelade men ligger ändå i direkt anslutning till varandra. I vardagsrummet får du plats med sittgruppen och i köket har du plats för att laga goda måltider och ett matbord med plats för minst sex personer.

Uteplats

Via vardagsrummet når du den stora uteplatsen. Här har du bra ytor att skapa en mysig oas att njuta av när vädret tillåter.

Inglasad balkong

På motsatt sida, via köket, kommer du till den inglasade balkongen. Här har du några extra kvadrat att sitta och njuta av en kopp kaffe på.

Sovrum 1

Sovrum ett hittar du bredvid klädkammaren och det är på elva kvadrat. Här har du plats för en lite större säng och nära till klädkammaren.

Klädkammare

Din alldeles egna klädkammare hittar du mellan de två sovrummen. Här har du plats att organisera alla dina skjortor och skosamlingen.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är en kvadratmeter större än det första och har tre garderober och ett linneskåp. Här har du ett rum att använda som arbetsrum eller gästrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer