Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1001, 3 Rum, 82 m²

På markplan med både uteplats och balkong

Lägenhetens charmiga läge i Kvarnbyn plus de välplanerade kvadratmetrarna den bjuder på gör den till en lägenhet i toppklass. Här har du två sovrum och både en uteplats och inglasad balkong.

Din nya lägenhet på 82 ytsmarta kvadrat rymmer både två sovrum, två badrum och en uteplats samt en inglasad balkong. Med sin bra förvaring i form av fyra garderober och en klädkammare har du bra med utrymme och plats för alla dina saker.

Hall

Hallen välkomnar dig med plats för att hänga av dig jackan och ställa undan skorna. Här tar du dig enkelt vidare till de två badrummen eller in till vardagsrummet.

Badrum och gästtoalett

Lägenheten har två badrum. Ett lite större med tvättmaskin och torktumlare, samt ett lite mindre som fungerar utmärkt som gästtoalett.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är uppdelade men ligger ändå i direkt anslutning till varandra. I vardagsrummet får du plats med sittgruppen och i köket har du plats för att laga goda måltider och ett matbord med plats för minst sex personer.

Uteplats

Via vardagsrummet når du den stora uteplatsen. Här har du bra ytor att skapa en mysig oas att njuta av när vädret tillåter.

Inglasad balkong

På motsatt sida, via köket, kommer du till den inglasade balkongen. Här har du några extra kvadrat att sitta och njuta av en kopp kaffe på.

Sovrum 1

Sovrum ett hittar du bredvid klädkammaren och det är på elva kvadrat. Här har du plats för en lite större säng och nära till klädkammaren.

Klädkammare

Din alldeles egna klädkammare hittar du mellan de två sovrummen. Här har du plats att organisera alla dina skjortor och skosamlingen.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är en kvadratmeter större än det första och har tre garderober och ett linneskåp. Här har du ett rum att använda som arbetsrum eller gästrum.

Hemfakta

Bostad
B1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Här finns
Balkong, Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer