Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymligt och luftigt radhus om 121 kvadrat

Redan i hallen möts du av hemmets öppna och luftiga känsla. Rakt fram breder vardagsrummet ut sig och öppnar upp mot altanen. In till vänster har du ett välplanerat kök och en behändig tvättstuga.

Här kan hela familjen trivas och växa, med egna rum på övervåningen och en nedervåning där alla kan hjälpas åt med matlagning och sedan samlas runt matbordet. Efter middagen blir det kanske en kvällspromenad i lummig natur eller en stund på lekplatsen bakom huset. I Kareby står familjelivet i fokus och här blir aktiviteter och natur en del av vardagen.

Entré och badrum

Kliv in på ett praktiskt klinkergolv och häng av dig jackan. Längs ena sidan sträcker sig en klädhängare som följs av en garderob. Härifrån når du badrummet som snabbt lyses upp av spotlights i taket. Med klinkerbeklätt golv och helkaklade väggar känns badrummet på nedervåningen luftigt och rymligt och i kommoden under tvättstället kan du enkelt gömma undan tandborstar och andra badrumsprodukter.

Tvättstuga

Tvättstugan nås både från köket och utifrån, vilket gör att du kan komma in direkt i tvättstugan och hänga av dig efter en lerig skogspromenad. På så sätt blir det enklare att hålla det rent i resten av hemmet. I klinkergolvet har du också golvvärme, så som på resten av bottenplanet. Och över tvättmaskin och torktumlare vilar en praktisk bänkyta som gör det enkelt att vika och sortera tvätt.

Kök och matplats

Ditt nya kök är smart planerat med en kyl och frys i full höjd på ena sidan och arbetsyta med diskho, spis och diskmaskin på andra sidan. Vitvarorna är energieffektiva och möter Svanens höga krav. Härifrån når du enkelt matplatsen där fönstret ger dig en härlig vy ut mot baksidan.

Vardagsrum

Från soffan kan du titta ut mot trädgården och hålla uppsikt över tomten. Ytan är lätt att möblera med en naturlig plats för både tv och soffa. Här småpratar du enkelt med både den i köket eller vid matbordet, såväl som njuter av lugnet när de andra familjemedlemmarna dragit sig undan till övervåningen.

Uteplats

Altandörren leder dig ut mot din baksida. Den trallbelagda ytan har plats för både en härlig utesoffa och ett matbord för sommarens middagar. Framför altanen sträcker sig din gräsmatta ut, med plats för planteringar och ytor för lekstunder. Och från altanen når du förrådsdörren där du smidigt stuvar in dynor och leksaker.

Allrum

När du kommer upp från trappen till övervåningen har du badrummet rakt fram och allrummet breder ut sig åt vänster. Utrymmet blir en bra tv- och spelhörna för familjen. Och om det skulle behövas går här att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du utsikt mot husets baksida. En plats att landa på efter en lång dag. Längs ena väggen sträcker sig en skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg, och ekparketten samt de ljust målade väggarna ger en fin bas för möblerna.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen gör sig lika bra som hemmakontor, gästrum eller barnrum. I båda får du fint ljusinsläpp från fönsterna och de ligger smart placerade i varsin ände av övervåningen.

Klädkammare och badrum

Klädkammaren ger extra förvaringsutrymme som gör det enklare att hålla ordning. Mitt emot hittar du övervåningens badrum. Här inne finns förvaring i både spegelskåp och kommod, och vid spegelskåpet hittar du eluttag. Precis som i badrummet på nedre våningen har du spotlights i taket och belysning i spegelskåpet.

Bilder
Området
  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

  • Det lilla extra

    Det gemensamma huset med festlokal och en lummig uteplats blir en naturlig träffpunkt för kräftskivan, barnkalaset eller en helt vanlig sommarkväll med grannarna. Här avnjuts grillmiddagen med kvällssolen som sällskap och med utsikt över den angränsande ängen.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri