Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

136, 5 Rum, 121 m²

Premiärträff: 20 oktober Inflyttning: preliminärt från våren 2021

Välplanerade rum och härlig uteplats

Förverkliga din radhusdröm i ett familjevänligt kvarter med bra kommunikationer till centrala Göteborg. Här bor du på 121 kvadrat, fördelat över två plan, med egen trädgård och altan.

I ditt nya hem finns gott om plats för barnspring, skratt och bus. Nedre plans sociala ytor öppnar upp mot baksidan och vidare mot de gemensamma gräsytorna och lekplatserna. Här finns utrymmen för knytkalas med grannar, lekstunder och aktiviteter. När kvällen börjar röra sig mot sitt slut promenerar du bekvämt hem till ditt.

Entré och badrum

Kliv in på ett praktiskt klinkergolv och häng av dig jackan. Längs ena sidan sträcker sig en klädhängare som följs av en garderob. Härifrån når du badrummet som snabbt lyses upp av spotlights i taket. Med klinkerbeklätt golv och helkaklade väggar känns badrummet på nedervåningen luftigt och rymligt och i kommoden under tvättstället kan du enkelt gömma undan tandborstar och andra badrumsprodukter.

Tvättstuga

Tvättstugan nås både från köket och utifrån, vilket gör att du kan komma in direkt i tvättstugan och hänga av dig efter en lerig skogspromenad. På så sätt blir det enklare att hålla det rent i resten av hemmet. I klinkergolvet har du också golvvärme, så som på resten av bottenplanet. Och över tvättmaskin och torktumlare vilar en praktisk bänkyta som gör det enkelt att vika och sortera tvätt.

Kök och matplats

Ditt nya kök är smart planerat med en kyl och frys i full höjd på ena sidan och arbetsyta med diskho, spis och diskmaskin på andra sidan. Vitvarorna är energieffektiva och möter Svanens höga krav. Härifrån når du enkelt matplatsen där fönstret ger dig en härlig vy ut mot baksidan.

Vardagsrum

Från soffan kan du titta ut mot trädgården och hålla uppsikt över tomten. Ytan är lätt att möblera med en naturlig plats för både tv och soffa. Här småpratar du enkelt med både den i köket eller vid matbordet, såväl som njuter av lugnet när de andra familjemedlemmarna dragit sig undan till övervåningen.

Uteplats

Altandörren leder dig ut mot din baksida. Den trallbelagda ytan har plats för både en härlig utesoffa och ett matbord för sommarens middagar. Framför altanen sträcker sig din gräsmatta ut, med plats för planteringar och ytor för lekstunder. Och från altanen når du förrådsdörren där du smidigt stuvar in dynor och leksaker.

Allrum

När du kommer upp från trappen till övervåningen har du badrummet rakt fram och allrummet breder ut sig åt vänster. Utrymmet blir en bra tv- och spelhörna för familjen. Och om det skulle behövas går här att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du utsikt mot husets baksida. En plats att landa på efter en lång dag. Längs ena väggen sträcker sig en skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg, och ekparketten samt de ljust målade väggarna ger en fin bas för möblerna.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen gör sig lika bra som hemmakontor, gästrum eller barnrum. I båda får du fint ljusinsläpp från fönsterna och de ligger smart placerade i varsin ände av övervåningen.

Klädkammare och badrum

Klädkammaren ger extra förvaringsutrymme som gör det enklare att hålla ordning. Mitt emot hittar du övervåningens badrum. Här inne finns förvaring i både spegelskåp och kommod, och vid spegelskåpet hittar du eluttag. Precis som i badrummet på nedre våningen har du spotlights i taket och belysning i spegelskåpet.

Hemfakta

Bostad
136
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
180 m²
Parkeringsplats
Ja
Månadsavgift
4 981 kr
Pris per m²
30 537 kr
Pris
3 695 000 kr
Här finns
Gård, Terrass

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri